FORMULA 1

Αναβαθμίσεις για Ferrari... επειγόντως

Αναβαθμίσεις για Ferrari... επειγόντως

Στη Ferrari κρίνουν αναγκαίο να γίνουν βελτιώσεις στην F2012, προκειμένου να καταφέρει ο Φερνάντο Αλόνσο να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Από τη Μόντσα ήδη ο Φερνάντο Αλόνσο είχε προαναγγείλει πως η Ferrari δεν θα ήταν το ίδιο δυνατή, ακούγοντας τον Λιούις Χάμιλτον να αναφέρεται στα upgrades που θα γίνονταν στο μονοθέσιο του ενόψει Σιγκαπούρης.

Ο Ισπανός κατάφερε να περιορίσει την απώλεια βαθμών στη Μαρίνα Μπέι, τερματίζοντας στην τρίτη θέση, ωστόσο πλέον ο Σεμπάστιαν Φέτελ βρίσκεται μια και... κάτι νίκη πιο κοντά. Απομένουν έξι αγώνες για το τέλος της σεζόν και ο Αλόνσο προηγείται με διαφορά 29 βαθμών του Γερμανού.

Η καινούργια πίσω αεροτομή που έφερε η Ferrari στη Σιγκαπούρη δοκιμάστηκε, δίχως τα αποτελέσματα να ικανοποιήσουν τη Scuderia και εγκαταλείφθηκε.

Ωστόσο ο Στέφανο Ντομενικάλι τόνισε πως η καλή τύχη του Αλόνσο και η κακή των άλλων δεν θα συνεχιστεί για πολύ και απαιτεί αναβαθμίσεις στο κόκκινο μονοθέσιο.

" Πρέπει να σιγουρευτούμε πως ο Φερνάντο θα κερδίσει ξανά μέχρι το τέλος, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να βασιστούμε στα λάθη ή τα προβλήματα των άλλων ομάδων. Δεν είναι το σωστό πράγμα να πεις ή να κάνεις αυτή τη στιγμή. Δεν είναι αδύνατο να κατακτήσεις το πρωτάθλημα δίχως άλλη νίκη, ωστόσο είναι απαραίτητο για εμάς να κερδίσουμε περισσότερους αγώνες από εδώ και πέρα", τόνισε ο επικεφαλής της ομάδας.

Ό,τι κι αν γίνει, είπε ο Ντομενικάλι, πρέπει να διασφαλίσουμε πως ο Αλόνσο και ο Φελίπε Μάσα θα έχουν στη διάθεση τους ένα αξιόπιστο μονοθέσιο.

Ο Αλόνσο έχει πάρει τρεις νίκες φέτος, ωστόσο οι τελευταίοι 25 βαθμοί ήρθαν στο γερμανικό Grand Prix τον περασμένο Ιούλιο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ