FORMULA 1

Αναζητείται ο αντι-Κουμπίτσα

Αναζητείται ο αντι-Κουμπίτσα

Με τον Ρόμπερτ Κουμπίτσα να είναι ακόμα στο νοσοκομείο και η ημερομηνία για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος να πλησιάζει, οι άνθρωποι της Renault σκέφτονται τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Πολωνό.

Ο Κουμπίτσα θα υποβληθεί σε περισσότερες επεμβάσεις στο δεξί του χέρι προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες και να επανέλθουν οι λειτουργίες του χεριού του.

Οι άνθρωποι της Renault γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Πολωνού γι' αυτό και βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Μεγάλο όνειρο στη Renault αποτελεί ο Κίμι Ράικονεν. Οι δοκιμαστές της ομάδας, Μπρούνο Σένα και Ρομάν Γκροσεάν, είναι οι υποψήφιοι για να κάτσουν στο ένα από τα δύο καθίσματα της Renault, ενώ στα υπόψιν είναι και ο Νικ Χάιντφελντ, ο οποίος ακόμα βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Το αφεντικό της ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ, σχολίασε για τον αντικαταστάτη του Κουμπίτσα:

" Σίγουρα έχουμε ξεκινήσει να σκεφτόμαστε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Ο Κούμπιτσα θα είναι εκτός για αρκετούς μήνες. Περιμένω η ανάρρωση του να διαρκέσει λιγότερο από ένα έτος, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ