FORMULA 1

"Αντίο" του Μπρον στη Mercedes

"Αντίο" του Μπρον στη Mercedes

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Ρος Μπρον δεν θα συνεχίσει στη Mercedes. Τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνουν ο Τότο Βολφ και ο Πάντι Λο. Κλειστά τα χαρτιά του κρατάει ο Μπρον.

Μετά από φιλολογία μηνών επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση του Ρος Μπρον από τη Mercedes. Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας με τη μεγάλη καριέρα σε Benetton, Ferrari και φυσικά Brawn GP θεώρησε καλό να κλείσει τον κύκλο πριν τον ερχομό του 2014.

Αφήνει τα ηνία στον εκτελεστικό διευθυντή Τότο Βολφ και στον άλλο εκτελεστικό διευθυντή (με χρέη τιμ μάνατζερ) Πάντι Λο. Φυσικά υπάρχει και ο Νίκι Λάουντα σε ρόλο συμβούλου.

" Η σημαντικότερη σκέψη μου στην απόφαση να αφήσω το ρόλο του τιμ μάνατζερ ήταν να διασφαλίσω πως το χρονικό σημείο ήταν σωστό για την ομάδα, προκειμένου να διασφαλίσω τη μελλοντική επιτυχία της. Η Mercedes-Benz έχει επενδύσει σημαντικά τόσο στο εργατικό δυναμικό, όσο και στις υποδομές στο Μπράκλεϊ και στο Μπριξγουόρθ", αναφέρει η δήλωση του Μπρον.

Ο Μπρον είχε πουλήσει τη Brawn GP στη Mercedes το 2009, παρέμεινε στο τιμόνι της καινούργιας ομάδας, όμως η σταδιακή αποχώρηση των συνεργατών του, έδειξε πως από την προηγούμενη χρονιά πως κάτι αλλάζει στη Mercedes.

Στο Ιντερλάγκος οι κάμερες τον συνέλαβαν στο hospitality της Ferrari. Oύτε ο Μπρον, ούτε και ο Στέφανο Ντομενικάλι δεν μπήκαν σε κόπο να κρύψουν τη συνάντηση τους, ωστόσο η συζήτηση τους δεν αφορούσε πιθανή επιστροφή του Μπρον στο Μαρανέλο σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Το όνομα του Μπρον έχει συνδεθεί με την επιστροφή της Honda στη Φόρμουλα 1 και του δίνουν ρόλο στη McLaren και στη Williams, στην οποία είχε εργαστεί στο ξεκίνημα της καριέρας του.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ