FORMULA 1

Απείλησαν με όπλα τον Μπάτον!

Απείλησαν με όπλα τον Μπάτον!

Φτηνά τη γλίτωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Τζένσον Μπάτον, καθώς έπεσε θύμα ένοπλης επίθεσης όταν επέστρεφε από τις κατατακτήριες δοκιμές της Βραζιλίας στο ξενοδοχείο του, μαζί με συγγενικά του πρόσωπα.

Ο Βρετανός πιλότος, ο οποίος θα εκκινήσει από την 11η θέση στο βραζιλιάνικο Grand Prix (18:00 live από το Sport24.gr), σίγουρα θα έχει να λέει στα εγγόνια του μετά από πολλά χρόνια απίστευτες ιστορίες από τη Βραζιλία. Πέρα από τα κατορθώματά του στις πίστες, σίγουρα θα τους λέει και για την επίθεση που δέχθηκε σε φαβέλα του Σάο Πάολο.

Δείτε πώς περιγράφει ο Μπάτον τις σκηνές που έζησε στο Σάο Πάολο:

" Ήταν πολύ τρομακτικό. Κινούμασταν πολύ αργά στην κίνηση, μέχρι που βρεθήκαμε στην είσοδο μιας φαβέλας. Είδα ένα σκύλο και είπα: 'Ω, τι χαριτωμένος σκύλος', τότε βγήκαν έξω έξι άντρες. Ο ένας απ΄αυτούς κρατούσε ένα κλομπ.

Τότε είπα: 'Έι, αυτό δεν είναι όπλο; μόλις το είπα ο οδηγός μας έκανε ελιγμούς. Ήταν κορυφαίος. Χτυπήσαμε σε πέντε αυτοκίνητα. Κυριολεκτικά οδηγούσαμε κατά πάνω τους
".

Στις φαβέλες επικρατεί η ανομία και οι παραγκούπολεις μαστίζονται από την εγκληματικότητα. Η ζωή που επικρατεί στις συγκεκριμένες περιοχές απεικονίζεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στην ταινία City of God .

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ