FORMULA 1

Απήγαγαν τον Ράικονεν!

Απήγαγαν τον Ράικονεν!

Ο Κίμι Ράικονεν απήχθη και εκβιάστηκε από τους απαγωγείς του για να πάει με το μέρος τους. Όλα αυτά στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας! Δείτε το video.

Από ότι φαίνεται ο Κίμι Ράικονεν δεν κάνει τίποτα που να μην εμπεριέχει το στοιχείο του κινδύνου. Ακόμα και διαφήμιση για την τηλεόραση!

Ο οδηγός της Lotus που βρίσκεται στην τρίτη θέση στη βαθμολογία των οδηγών και μαθηματικά διατηρεί ελπίδες για να κατακτήσει το δεύτερο τίτλο στην καριέρα του, είναι το κεντρικό πρόσωπο εταιρείας ρούχων.

Τα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ για τη φινλανδική εταιρεία ρούχων "Makia Racing" ήταν γεμάτα περιπέτεια.

Ο Κίμι απήχθη από τους ανθρώπους της εταιρείας, οι οποίοι επιχείρησαν να αναγκάσουν τον οδηγό να υπογράψει το συμβόλαιο του. Όμως τους έφτυσε και προσπάθησε να απεγκλωβιστεί. Μέχρι που έπεσε στο τραπέζι ένα άλμπουμ με πειστήρια από τις προσωπικές στιγμές του οδηγού.

Άλλωστε από τα χρόνια ακόμα της McLaren κυκλοφορούν διάφορες ιστορίες για τον Ράικονεν. Αναγκάστηκε να υπογράψει στο τέλος. Όλα αυτά βάσει του σεναρίου της Makia Racing.

Το σενάριο είναι βγαλμένο από τη ζωή της Φόρμουλα 1. Το 1958 μια ομάδα Κουβανών απήγαγε τον Χουάν Μανουέλ Φάντζιο και ενώ βρισκόταν στην Αβάνα. Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αφέθηκε ελεύθερος 29 ώρες μετά και συνδέθηκε με φιλία με τους απαγωγείς του. Μέχρι και ταινία γυρίστηκε με θέμα αυτή την ιστορία.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ