FORMULA 1

Απορρίφθηκε η ένσταση της Red Bull

Απορρίφθηκε η ένσταση της Red Bull

Η FIA απέρριψε την ένσταση της Red Bull για το μηδενισμό του Ντάνιελ Ρικιάρντο στο Grand Prix της Αυστραλίας. Ο Αυστραλός είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση.

Η ολομέλεια της FIA άκουσε τα επιχειρήματα των ανθρώπων της Red Bull, δεν πείστηκαν και απέρριψαν την ένσταση που είχε υποβάλλει η παγκόσμια πρωταθλήτρια τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.

Θυμίζουμε πως ο Ντάνιελ Ρικιάρντο που είχε τερματίσει δεύτερος στη Μελβούρνη, μηδενίστηκε μετά το τέλος του αγώνα, καθώς διαπιστώθηκε πως η RB10 ξεπερνούσε το όριο στιγμιαίας κατανάλωσης.

Η Red Bull είχε αναγκαστεί να αλλάξει την παραμονή του αγώνα τον αισθητήρα ροής καυσίμου, για την ακρίβεια τον επανατοποθέτησαν μετά τις δοκιμές. Η Red Bull αρνήθηκε να μειώσει τη στιγμιαία κατανάλωση, βασιζόμενη στα δικά της δεδομένα.

Έτσι οριστικοποιούνται τα αποτελέσματα πίσω από τον νικητή Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Κέβιν Μάγκνουσεν της McLaren ανέβηκε στη δεύτερη θέση και ο ομόσταυλος του στη βρετανική ομάδα, Τζένσον Μπάτον ήταν τρίτος. Στην 10άδα και στους βαθμούς πέρασε και ο Σέρχιο Πέρες της Force India.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ