FORMULA 1

Αστυνομική έρευνα για Σουμάχερ

Αστυνομική έρευνα για Σουμάχερ

Άνω κάτω έχει κάνει η γαλλική αστυνομία το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ μετά την κλοπή του ιατρικού φακέλου του Μίχαελ Σουμάχερ. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Η είδηση σχετικά με την κλοπή του ιατρικού φακέλου του Μίχαελ Σουμάχερ από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ οδήγησε σε έρευνα της γαλλικής αστυνομίας.

Οι αρχές του νοσοκομείου ενημέρωσαν τη γαλλική αστυνομία. Ο εισαγγελέας της Γκρενόμπλ Ζαν-Ιβ Κοκιγιά επιβεβαίωσε πως άγνωστος ήρθε σε επικοινωνία με Γάλλους, Ελβετούς και Γερμανούς δημοσιογράφους προσφέροντας τους μια πολυσέλιδη αναφορά για την κατάσταση του Σουμάχερ με αντάλλαγμα 49.000 ευρώ,

Πρόσθεσε πως ορισμένα κομμάτια εστάλησαν με email για να αποδειχθεί πως ήταν αυθεντικό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια περιγραφή γραμμένη από το γιατρό του Σουμάχερ που προοριζόταν για το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης όπου μεταφέρθηκε.

Η αστυνομία ερευνά ποιοι άνθρωποι είχαν πρόσβαση στον συγκεκριμένο υπολογιστή. Τις πρώτες μέρες νοσηλείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή το νοσοκομείο είχε απαγορεύσει στους υπαλλήλους να χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο.

Η μάνατζερ του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ απειλεί με αγωγή το μέσο που θα δημοσιεύσει απόρρητα ιατρικά στοιχεία για τον 45χρονο οδηγό.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ