FORMULA 1

Μοντετζέμολο: "Αυτές είναι ιταλικές κακίες"

Μοντετζέμολο: "Αυτές είναι ιταλικές κακίες"

Δυναμική ήταν η απάντηση του ισχυρού άντρα της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, στους πολιτικούς της χώρας που άσκησαν έντονη κριτική στη scuderia, τονίζοντας ότι η ομάδα-σύμβολο της Ιταλίας θα επιστρέψει σύντομα στην κορυφή.

Ο Ιταλός ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας αρχικά: " Για όλους εμάς είναι μια δύσκολη ημέρα, η νύχτα δεν μετρίασε την πικρία που άφησε το τέλος μιας εξαιρετικής χρονιάς".

"Λυπάμαι που βλέπω μερικούς πολιτικούς που είναι έτοιμοι να μας βάλουν τα κεφάλια μας στη γκιλοτίνα όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα. Δεν καταλαβαίνω οποιονδήποτε βυθίζεται στην ηττοπάθεια και πιστεύει ότι όλα πρέπει να αλλάξουν από την αρχή. Αυτές είναι ιταλικές κακίες, τις οποίες πρέπει να αποτινάξουμε", είπε ο ισχυρός άντρας της ιταλικής ομάδας, οποίος στη συνέχεια τόνισε ότι το γόητρο της Ferrari θα επιστρέψει εκεί που πρέπει.

" Ο σκληρός νόμος του σπορ απαιτεί μόνο ένα νικητή, αλλά τελειώσαμε την χρονιά παλεύοντας μέχρι τον τελευταίο αγώνα - συμπεριλαμβανομένης της αξιοπρόσεκτης επιστροφής μας, όταν όλοι έλεγαν ότι θα χάσουμε το πρωτάθλημα τέσσερις μήνες πριν.

Πάντα παραμένουμε ενωμένοι, όπως ξέρουν οι άνθρωποι της Ferrari. Πάντα σφίγγουμε τα δόντια μας και δεν τα παρατάμε. Θα επαναφέρουμε τη Ferrari εκεί που πρέπει να είναι - να παλεύει για τη νίκη".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ