FORMULA 1

Αυτή είναι η νέα Red Bull

Daniel Ricciardo (AUS) Red Bull Racing and Sebastian Vettel (GER) Red Bull Racing unveil the Red Bull Racing RB10.
Formula One Testing Day One, Jerez, Spain, Tuesday 28 January 2014.
Daniel Ricciardo (AUS) Red Bull Racing and Sebastian Vettel (GER) Red Bull Racing unveil the Red Bull Racing RB10. Formula One Testing Day One, Jerez, Spain, Tuesday 28 January 2014. SUTTON

Η Red Bull παρουσίασε με κάθε επισημότητα το νέο της μονοθέσιο, την RB10, το οποίο θα υπερασπιστεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο σε οδηγούς και κατασκευαστές.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ, και ο νέος του τιμέιτ, Ντάνιελ Ρικιάρντο, έκαναν στο Χερέθ τα αποκαλυπτήρια της νέας Red Bull, της RB10, που φιλοδοξεί να κατακτήσει και φέτος τον τίτλο στους κατασκευαστές.

Το ρύγχος της RB10 είναι πιο κομψό από το στιλ "μυρμηγκοφάγου" που έχουν τα μονοθέσια των περισσοτέρων από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άντριαν Νιούι, χαρακτήρισε ντροπιαστικά άσχημη την εμφάνισή τους.

Αυτή είναι η νέα Red Bull

Από την πλευρά του, ο Φέτελ αναφέρθηκε στις φετινές αλλαγές στη Formula 1: " Πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή για όλες τις ομάδες. Τα προηγούμενα χρόνια ξέραμε τι να περιμένουμε, κάτι που είναι πολύ δύσκολο φέτος".

Και συνέχισε λέγοντας: " Το πιο σημαντικό είναι να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε το αυτοκίνητο και το τι χρειάζεται και ν' αρχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό. Αυτή τη στιγμή, οι προσδοκίες είναι σχετικά χαμηλά, αλλά μόλις αντιληφθούμε ότι έχουμε ένα καλό αυτοκίνητο, ελπίζω πως θα αγωνιστούμε στο ίδιο επίπεδο που αγωνιζόμασταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια".

Αυτή είναι η νέα Red Bull

Αργότερα μέσα στην ημέρα, ο Γερμανός πιλότος αναμένεται να οδηγήσει το νέο του μονοθέσιο στην πίστα της Χερέθ.

Αυτή είναι η νέα Red Bull
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ