FORMULA 1

Αυτό είναι το πρώτο trailer της ταινίας 'F1' του Μπραντ Πιτ και του Λιούις Χάμιλτον

Christian Bruna/Pool photo via AP
Brad Pitt is seen in a garage during the British Formula One Grand Prix race at the Silverstone racetrack, Silverstone, England, Sunday, July 9, 2023. Production of Brad Pitt and Lewis Hamilton's F1 movie has begun at Silverstone. CHRISTIAN BRUNA/POOL PHOTO VIA AP

Η Apple και η Warner Bros έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της ταινίας με την ονομασία "F1", ένα χρόνο πριν την πρεμιέρα του φιλμ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ και έχει συμπαραγωγό τον Λιούις Χάμιλτον.

Το teaser ξεκινά με τη συζήτηση του Σόνι Χέις, του βετεράνου οδηγού που υποδύεται ο Πιτ, με την Ιρλανδή ηθοποιό Κέρι Κόντον - που έχει το ρόλο της τεχνικής διευθύντριας της φανταστικής ομάδας APX GP.

Ο Πιτ λέει: Ok. Red Bull. Ferrari. Mercedes. Aston. Και τώρα η McLaren. Όλοι μας κερδίζουν στις ευθείες. Εμείς μαχόμαστε στις στροφές. Πρέπει να φτιάξουμε ένα αυτοκίνητο για μάχη”. Η Κόντον απαντά “πώς υποτίθεται ότι μπορώ να το κάνω ασφαλές;” - και ο Πιτ αποκρίνεται “ποιος είπε κάτι για ασφάλεια;”.

Το trailer συνεχίζεται με μια σειρά από σκηνές στην πίστα, από τις αγωνιστικές μάχες και από το γκαράζ της APX GP, υπό τη μουσική υπόκρουση του πασίγνωστου "We Will Rock You" των Queen. Μάλιστα, σε μία από τις σκηνές εμφανίζεται και ο Γκούντερ Στάινερ, πρώην διευθυντής της Haas F1.

Παρόντα στο Σίλβερστοουν ήταν όλα τα κορυφαία στελέχη της ταινίας, που θα έχει τη λιτή ονομασία ‘F1’, καθώς και το συνεργείο που συνέχισε τα γυρίσματα στο πραγματικό περιβάλλον της Formula 1. Θυμίζουμε ότι παραγωγός είναι ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ και σκηνοθέτης ο Τζόζεφ Κοζίνσκι.

Το σενάριο της ταινίας αφηγείται την επιστροφή στην ενεργό δράση ενός βετεράνου πρώην οδηγού της F1, του Σόνι Χέις, που γυρίζει για να βοηθήσει τον ρούκι οδηγό της ομάδας που υποδύεται ο Ντάμσον Άιντρις.

Στην ταινία χρησιμοποιούνται δύο περσινά μονοθέσια της Formula 2, τα οποία μάλιστα σε ορισμένες σκηνές οδηγούν οι ίδιοι οι Πιτ και Άιντρις, σχεδιαστικά τροποποιημένα από την ομάδα της Mercedes F1 για να μοιάζουν με μονοθέσια της κορυφαίας βαθμίδας. Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας 'F1':

TAGS FORMULA 1 F1 F1 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ