FORMULA 1

"Χαμένα" τα έχει ο Αλόνσο

"Χαμένα" τα έχει ο Αλόνσο
αλονσο

Δεν πέρασε μία εβδομάδα από τότε που αναλύσαμε το πολύ κακό κλίμα στην McLaren με τις... περίεργες αντιδράσεις του Φερνάντο Αλόνσο και ο παγκόσμιος πρωταθλητής με μία ακόμα ενέργειά του ήρθε να μας επιβεβαιώσει

Ο Ισπανός πιλότος έκανε ακόμα ένα λάθος αδιαφορώντας για τα λεγόμενα και τις οδηγίες του Ρον Ντένις. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άντρας της Βρετανικής ομάδας είχε δώσει σαφείς εντολές μετά την Ινδιανάπολη να μην αναφέρονται οι δύο οδηγοί του με δηλώσεις τους στον Τύπο ο ένας για τον άλλον. Ο θεωρητικά Νο1 της McLaren όμως φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει από εντολές.
Αμέσως μετά τα Αμερικάνικα GP μίλησε σε Ισπανικό ραδιόφωνο κατηγορώντας τον Χάμιλτον για κλοπή δεδομένων από την ομάδα του! Κάτι που όπως παραδέχθηκε κάνει και ο ίδιος. Να σημειωθεί πως μέσα στην ίδια ομάδα η ανταλλαγή δεδομένων είναι ευνόητη αλλά ο Αλόνσο πιστεύει πως ο Βρετανός ομόσταυλός του έχει προβάδισμα γιατί αυτός έχει έτοιμο το αυτοκίνητο την Παρασκευή, με τον Χάμιλτον να δέχεται έτοιμα δεδομένα.

Είναι σαφές πως ο Αλόνσο έχει χάσει την ψυχραιμία του βλέποντας την πλάτη του ρούκι της Formula 1 με αποτέλεσμα να παραλογίζεται, να αψηφεί κανονισμούς της ομάδας του αντί να προσπαθεί να δείξει την αξία του στην πίστα. Είχαμε αναφέρει παλιότερα πως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον η αντίδραση του Αλόνσο την φετινή χρονιά δεδομένου πως θα είχε σοβαρό αντίπαλο με σοβαρό μονοθέσιο. Κάτι που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια.


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ