FORMULA 1

Χάμιλτον: "Επικίνδυνη η Σιγκαπούρη"

Χάμιλτον: "Επικίνδυνη η Σιγκαπούρη"
Χάμιλτον

Ιδιαίτερα επικίνδυνη χαρακτήρισε την πίστα της Σιγκαπούρης ο Λιούις Χάμιλτον. Τίποτα δεν τον εμπόδισε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο στις ελεύθερες δοκιμές του Σαββάτου (26/9).

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής παραπονέθηκε για την κατάσταση των δρόμων που αποτελούν την πίστα της Σιγκαπούρης, αφού θεωρεί ότι είναι σκονισμένοι και γεμάτοι "μπαλώματα".
" Το μονοθέσιο κουνιέται πολύ. Γλιστράει και προσκρούει συνεχώς σε "μπαλώματα". Δεν ξέρω τι λένε ότι άλλαξαν οι διοργανωτές, αλλά εμένα μου φαίνονται όλα ίδια όπως το 2008", υποστήριξε ο Χάμιλτον που από ότι φαίνεται από την απογευματινή (σ.σ. ώρα Σιγκαπούρης) βρήκε ιδανικό στήσιμο με τους μηχανικούς του.

Προέβλεψε δε ότι θα γίνει σίγουρα ατύχημα στη στροφή 10 που παρουσιάζει αλλαγές προς το χειρότερο, σύμφωνα πάντα με τον Βρετανό, εν συγκρίσει με το 2008.

" Αν σκάσει το λάστιχο κανενός, γλιστρήσει και χτυπήσει ένα από τα κερμπ, τότε θα "πετάξει". Δεν είναι ασφαλής η πίστα" και κατέληξε λέγοντας ότι οι οδηγοί επισήμαναν την Παρασκευή (25/9) τα σημεία που πρέπει επειγόντως να αλλάξουν το 2010.




TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ