FORMULA 1

Χάμιλτον: "Έπονται και άλλες νίκες"

Χάμιλτον: "Έπονται και άλλες νίκες"

Ο Χάμιλτον μίλησε για τη νίκη στην Τουρκία, συνεχάρη την ομάδα και τόνισε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες πρωτιές.

Ο Λιούις Χάμιλτον με τη νίκη του στην Τουρκία έφτασε τις δέκα στην καριέρα του, ενώ η McLaren συμπλήρωσε τις 3 πρωτιές, με τον Μπάτον να έχει καταφέρει να βρεθεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου δύο φορές.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής για το 2008 μιλώντας για το Grand Prix της Τουρκίας υπογράμμισε:

"Κοιτάζοντας περασμένο Σαββατοκύριακο, μπορούμε να πούμε ότι ήταν ήταν ένα απίστευτο επίτευγμα για την ομάδα και τελικά για εμένα, ώστε να πάρω την πρώτη νίκη για φέτος".

"Δούλευα σκληρά όλη τη χρονιά για αυτή τη νίκη, οπότε μόλις ήρθε ένιωσα ότι ήταν ευλογία. Ένιωσα καλά. Ένιωθα δυνατός όλο το Σαββατοκύριακο και ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στην πρόκληση της Red Bull και αυτό έκανα".

Μάλιστα, δεν ξέχασε να απονείμει τα εύσημα στην ομάδα, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι η βρετανική ομάδα θα πάρει και άλλες νίκες φέτος.

"Η ομάδα έκανε καθοριστική δουλειά, όπως κάνει πάντα καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακο και χωρίς τη συνεχόμενη σκληρή δουλειά της – τόσο εντός, όσο και εκτός πίστας – δεν θα ήμασταν στη θέση να ανταγωνιστούμε τη Red Bull. Οπότε είμαι εξαιρετικά ευγνώμον γι’ αυτό και θέλω να τους συγχαρώ για την επιτυχία μας. Δεν έχω αμφιβολία ότι μπορούμε να νικήσουμε σε περισσότερους αγώνες αυτή τη χρονιά".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ