FORMULA 1

Χάμιλτον: "Ευκολότερη η δουλειά του Μάρεϊ"

Χάμιλτον: "Ευκολότερη η δουλειά του Μάρεϊ"

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος μετά το γερμανικό Grand Prix και έφερε παράδειγμα την περίπτωση του Άντι Μάρεϊ για να δημοσιοποιήσει τη δυσαρέσκεια του.

Κάθε σπορ είναι διαφορετικό από το άλλο... Κι όμως ο Λιούις Χάμιλτον χώρεσε στην ίδια συζήτηση το τένις με τη Φόρμουλα 1.

Με αφορμή την κατάκτηση του Γουίμπλεντον από τον Άντι Μάρεϊ ο οδηγός της Mercedes που ήταν ένας από τους πρώτους που του έστειλαν συγχαρητήρια μηνύματα, αναφέρθηκε στη δική του δύσκολη αποστολή.

" Βρίσκομαι σε διαφορετική θέση από τον Άντι Μάρεϊ. Είναι πολύ σταθερός, όμως είναι μόνο αυτός και η ρακέρα του. Υπάρχουν τόσα διαφορετικά στοιχεία στους αγώνες: Το μονοθέσιο, ο κινητήρας, τα ελαστικά που πρέπει να δουλέψουν για σένα. Δεν έχει καμιά σημασία αν βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση με τον Μάρεϊ, όλα χάνονται από τα ελαστικά", δήλωσε ο Χάμιλτον.

Μετά την pole position που εξασφάλισε στη Γερμανία, στάθηκε αδύνατο να ακολουθήσει το ρυθμό της Red Bull και τερμάτισε 5ος. Είχε προηγηθεί η "έκρηξη" του ελαστικού στο Σίλβερστοουν ενώ προηγούνταν για να καταλάβει την τέταρτη θέση.

" Δεν νομίζω πως ο κόσμος συνειδητοποιεί πόσο αρνητικό για εμάς είναι το ότι θα χάσουμε το test των νέων οδηγών (σ.σ. η Mercedes είναι τιμωρημένη μετά τις "μυστικές" δοκιμές στη Βαρκελώνη). Θα πάμε στην Ουγγαρία και όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν κάνει δοκιμές σχετικές με τα ελαστικά. Πάμε στα τυφλά. Δεν θα έπρεπε να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση".

Ο Χάμιλτον που βρίσκεται 58 βαθμούς πίσω από τον Σεμπάστιαν Φέτελ στη βαθμολογία των οδηγών δεν περιμένει να διεκδικήσει νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ