FORMULA 1

Χάμιλτον: ''Ιδανικό ξεκίνημα!''

Χάμιλτον: ''Ιδανικό ξεκίνημα!''
χαμιλτον

Ο τέλειος τρόπος για να αρχίσει η νέα χρονιά, δήλωσε ο θριαμβευτής του Αυστραλιανού GP, Λιούις Χάμιλτον

Μνήμες από το περσινό GP στον Καναδά, όπου πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του, ξύπνησαν στον Λιούις Χάμιλτον, τον θριαμβευτή του πρώτου αγώνα του 2008 στην Αυστραλία.
Ο 23χρονος Βρετανός οδήγησε από την αρχή μέχρι το τέλος την κούρσα, η οποία είχε πολλά ατυχήματα. Ότι ακριβώς συνέβη δηλαδή και πέρυσι στο Μόντρεαλ.

"Ηταν ο τέλειος τρόπος να ξεκινήσουμε την χρονιά", είπε ο Χάμιλτον, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει μπροστά από τους Νικ Χάιντφελντ και Νίκο Ρόσμπεργκ.

"Τώρα χρειάζεται να διατηρήσουμε το μομέντουμ που έχουμε. Θα μπορούσαμε να πάμε ακόμα πιο γρήγορα, οπότε δεν ανησυχώ για τον ρυθμό που είχαν οι Ferrari. Η BMW και η Williams ήταν πολύ γρήγορες, οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε και ελπίζουμε ότι θα έχουμε ανάλογα καλά αποτελέσματα στη συνέχεια".

Ο Χάμιλτον δεν απειλήθηκε ουσιαστικά κατά τη διάρκεια της κούρσας, αλλά παραδέχθηκε πως ήταν δύσκολο για τον ίδιο να διατηρήσει τον ρυθμό του λόγω των πολλών διακοπών με τις τρεις εισόδους του αυτοκινήτου ασφαλείας στην πίστα.

"Κάναμε πολύ καλή εκκίνηση", πρόσθεσε ο πιλότος της McLaren. "Στην αρχή είχα σπινάρισμα και φοβήθηκα ότι θα χρειαζόταν να δώσω μάχη στην πρώτη στροφή, αλλά τελικά κρατήθηκα με άνεση μπροστά. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να κρατήσω τον ρυθμό μου και να μην το παρακάνω. Να εκμεταλλευτώ δηλαδή τη θέση μου και να προσέξω τα λάστιχα. ''

"Αργότερα αναγκάστηκα να πιέσω περισσότερο λόγω του αυτοκινήτου ασφαλείας. Μου θύμισε Μόντρεαλ, όπου είχαμε 4 αυτοκίνητα ασφαλείας. Ηταν δύσκολο να ζεστάνω τα λάστιχα και τα φρένα, αλλά συνολικά κάναμε καλή δουλεία".










TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ