FORMULA 1

Χάμιλτον: "Με τον Μπάτον θα γίνουμε καλύτεροι"

Χάμιλτον: "Με τον Μπάτον θα γίνουμε καλύτεροι"

Η McLaren έχει την τύχη να έχει στα μονοθέσιά της δύο παγκόσμιους πρωταθλητές. Φέτος δεν κατάφεραν να κατακτήσουν κάποιο τίτλο, ωστόσο, ο Χάμιλτον πιστεύει ο Μπάτον θα βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη της ομάδας.

Ο Χάμιλτον, ο οποίος τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 240 βαθμούς εξέφρασε τη σιγουριά του ότι με τον Τζένσον Μπάτον, η McLaren, θα είναι πιο ανταγωνιστική την επόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 είπε: " Η άφιξη του Τζένσον μάς έκανε καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι βοήθησε στο να παραμείνουμε στο κυνήγι του τίτλου μέχρι την τελευταία στιγμή.

Είναι ξεκάθαρο ότι το μονοθέσιο του 2010 ήταν πιο βελτιωμένο από το αυτό του 2009, αλλά τώρα έχουμε βάλει τις βάσεις για να το εξελίξουμε περισσότερο για το 2011. Γινόμαστε καλύτεροι συνέχεια σαν ομάδα - είχα νέο μηχανικό το 2010 και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί.

Πιστεύω ότι ο Τζένσον θα επηρεάσει πολύ θετικά στις βελτιώσεις που θα κάνουμε τον χειμώνα, οπότε θα οδηγήσουμε το μονοθέσιο πολύ επιθετικά, όταν ξεκινήσουν οι δοκιμές τον Φεβρουάριο".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ