FORMULA 1

Χάμιλτον: ''Μπορώ και καλύτερα!''

Χάμιλτον: ''Μπορώ και καλύτερα!''
μονοθέσιο χάμιλτον

Ο νικητής των κατατκτήριων δοκιμών ,Λιούις Χάμιλτον, δήλωσε ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο

Ο Λιούις Χάμιλτον στον αυριανό αγώνα θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να πάρει την καρό σημαία και να στείλει το μήνυμα του για την στέψη του τίτλου του φετινού παγκόσμιου πρωταθλητή.
'' Μπορώ να πάω ακόμα καλύτερα! '' τόνισε ο Βρετανός νικητής των κατατακτήριων αγώνων.

" Σίγουρα το να βρίσκομαι στην pole είναι σπουδαίο συναίσθημα, αλλά πάντα υπάρχει το περιθώριο για βελτίωση. Ο καλύτερος γύρος μου άρχισε πολύ καλά, αλλά μετά βρήκα μια Williams (σ.σ.: αυτή του Νίκο Ρόσμπεργκ) μπροστά μου και ήμουν 2 με 3 δέκατα πίσω της σε όλο τον γύρο ".

" Συνολικά τα πήγαμε πολύ καλά στις κατατακτήριες, αν και στην αρχή υπήρχε κάποια νευρικότητα, αφού δεν έκανα σπουδαίο γύρο και κόλλησα στην κίνηση. Δεν ήταν εύκολο να βρεις `άνοιγμα` στην πίστα. Ηταν πιο δύσκολα τα πράγματα απ` ό,τι τα έχω ζήσει στο παρελθόν, αλλά ευτυχώς είχα ανοιχτή την πίστα μπροστά μου στο τέλος. Ακόμα και έτσι, νιώθω ότι έχασα κάπως χρόνο κατά τη διάρκεια αυτού του γύρου. ''

Ο 23χρονος πιλότος με το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών έσπευσε να συγχαρεί την ομάδα του για την εξαιρετική τους δουλειά ενώ δέχτηκε τα συγχαρητήρια της Βρετανικής ομάδας.

Ωστόσο, ο Χάμιλτον επισήμανε έχει διαγράψει από το μυαλό του την περσινή...ταλαίπωρη χρονιά τόσο για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα του.

" Εχουμε γυρίσει σελίδα. Η McLaren και η Mercedes έχουν κάνει φανταστική δουλειά, πιέζοντας ως το όριο. Χτες (14/3) είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε ό,τι χρειαζόταν. Δεν θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση στο ξεκίνημα της χρονιάς. "










TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ