FORMULA 1

Χάμιλτον: "Ο Γουίτμαρς υπέθεσε πως θα μείνω"

Χάμιλτον: "Ο Γουίτμαρς υπέθεσε πως θα μείνω"

Ο Λιούις Χάμιλτον αναφέρθηκε ξανά στην απόφαση του να εγκαταλείψει τη McLaren. Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή της Φόρμουλα 1 στις ΗΠΑ.

Τις προηγούμενες μέρες ο Μάρτιν Γουίτμαρς εξέφραζε τη βεβαιότητα πως ο Λιούις Χάμιλτον έχει ήδη μετανιώσει την απόφαση του να πάει στη Mercedes.

Πάντως ο Βρετανός οδηγός σε συνέντευξη που έδωσε δεν φάνηκε να είναι μετανιωμένος για την επιλογή του να ανοίξει τα φτερά του μακριά από τη McLaren.

" Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Ήθελα μια νέα πρόκληση, κάτι που θέλω να κάνω εδώ και αρκετό καιρό. Πολλοί άνθρωποι έκαναν τις υποθέσεις τους. Νομίζω πως ο Μάρτιν υπέθεσε πως επρόκειτο να παραμείνω, οπότε όταν του τηλεφώνησα για να τον ενημερώσω για την απόφαση μου, ήταν μια δύσκολη στιγμή. Η καρδιά μου πολεμούσε το μυαλό μου, αλλά ένιωθα άνετα και είπα "πάμε να το κάνουμε", σχολίασε σε συνέντευξη του στο περιοδικό F1 Racing.

Ο 27χρονος οδηγός δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή της Φόρμουλα 1 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο ίδιος περνάει αρκετό καιρό το χειμώνα στην αμερικάνικη ήπειρο.

" Είναι μια φανταστική χώρα και ένα μέρος που αξίζει να βρίσκεται το σπορ μας. Νομίζω πως η πίστα στο Τέξας (circuit of the Americas) μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μέρος που η σύγχρονη Φόρμουλα 1 θα αποκαλέσει σπίτι. Έχω οδηγήσει εκεί μόνο στον υπολογιστή και στον προσομοιωτή, όμως πιστεύω πως είναι μια πίστα όπου όλοι θα ενθουσιάσει όλους τους οδηγούς και οι οπαδοί θα την αγαπήσουν γρήγορα. Είναι μια καινούργια πίστα, μια νέα πρόκληση και μια καινούργια ευκαιρία. Σίγουρα θέλω να γίνω ο πρώτος νικητής στην πίστα της Αμερικής".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ