FORMULA 1

Χόρνερ: "Δεν εφησυχάζει η Red Bull"

Χόρνερ: "Δεν εφησυχάζει η Red Bull"

Το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, τόνισε ότι στη Red Bull δεν καθησυχάζονται από τη διαφορά που υπάρχει από τους άλλους.

Η αυστριακή ομάδα μοιάζει να είναι παντοδύναμη, ωστόσο, ο Κρίστιαν Χόρνερ δεν δείχνει να το ασπάζεται την ίδια λογική και τονίζει ότι η ομάδα του συνεχίζει τη σκληρή δουλειά.

" Η ουσία είναι ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Ο Φερνάντο (Αλόνσο) μάς δυσκόλεψε στην Τουρκία, ενώ κανείς άλλος δεν έμοιαζε να είναι στο ίδιο επίπεδο. Όμως δύο-τρεις εβδομάδες πιο πριν σ' αυτήν τη θέση ήταν η McLaren και η Mercedes δείχνει να έχει κάνει ένα βήμα προόδου", είπε το αφεντικό της Red Bull, Κριστιαν Χόρνερ, για να ξεκαθαρίσει στη συνέχεια:

" Δεν έχουμε περιθώριο εφησυχασμού. Πρέπει απλά να κρατήσουμε τα κεφάλια μας κάτω, να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να μαθαίνουμε περισσότερα για το μονοθέσιό μας".

Αναφορικά με τη διαφορά που έχει δημιουργήσει η ομάδα του σχολίασε: " Είναι φανταστικό να πηγαίνεις στη Βαρκελώνη με 43 βαθμούς διαφορά στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και με 34 βαθμούς στην κατάταξη των πιλότων".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ