FORMULA 1

Χόρνερ: "Δεν θέλουμε τον Χάμιλτον"

Χόρνερ: "Δεν θέλουμε τον Χάμιλτον"

Το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, ξεκαθάρισε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους πιλότους που έχει η ομάδα και ότι δεν τίθεται ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λιούις Χάμιλτον.

Το νούμερο 1 στη Red Bull είναι καπαρωμένο, τουλάχιστον, μέχρι το 2014 από τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ωστόσο, αυτή δεν αποκλείεται να είναι η τελευταία χρονιά του Μαρκ Γουέμπερ με τη Red Bull.

Ο Αυστραλός είναι ήδη 34 ετών, αλλά καταφέρνει να υπογράφει μονοετή συμβόλαια που του επιτρέπουν την παραμονή του στο σπορ, όντας μάλιστα βασικό μέλος της κορυφαίας ομάδας του πρωταθλήματος.

Ο αντικαταστάτης του όμως δεν θα αργήσει να έρθει και ήδη ο Τύπος έχει ξεκινήσει να κάνει τα δικά του σενάρια, με το όνομα του Λιούις Χάμιλτον να ακούγεται έντονα για τους "ταύρους".

" Ο Λιούις είναι υπέροχος πιλότος, πρώην πρωταθλητής και ένας από τους καλύτερους που υπάρχουν", ήταν τα πρώτα εγκωμιαστικά λόγια του του αφεντικού της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε:

" Με μία ακόμη στείρα χρονιά κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι θα ήταν απογοητευμένος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κοιτάμε ν α φέρουμε τον Λιούις στην ομάδα μας".

Ερωτηθείς για το πώς βλέπει το ενδεχόμενο να έχει δίδυμο η Red Bull τους Φέτελ-Χάμιλτον απάντησε: " Ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις κάτι. Από την πλευρά μου πάντα θέλω να έχω τους δύο καλύτερους πιλότους".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ