FORMULA 1

Χόρνερ: "Κοντά μας θα μείνει ο Φέτελ"

Χόρνερ: "Κοντά μας θα μείνει ο Φέτελ"

Ο Κρίστιαν Χόρνερ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη στη Red Bull Racing.

" Νομίζω πως όλη η ομάδα μας έχει πάει στη Red Bull κάποια στιγμή φέτος. Ο Άντριαν (Νιούι), ο Μαρκ (Γουέμπερ), ο Σεμπάστιαν (Φέτελ), ακόμα και εγώ ήμουν υποψήφιος", έλεγε χαμογελώντας ο τιμ μάνατζερ της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ.

Ο Αυστριακός κλήθηκε να σχολιάσει τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με το περίφημο προσύμφωνο που φέρεται πως έχει υπογράψει ο Φέτελ με τη Ferrari για το 2014, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με τη Red Bull.

" Έχω μιλήσει με τον Σεμπάστιαν για αυτό και μου ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει με κάνεναν και φυσικά δεν έχει υπογράψει κανένα χαρτί με τη Ferrari. Οι φήμες θα συνεχιστούμ φαντάζομαι", πρόσθεσε ο Χόρνερ.

Ποντάρει στο συναισθηματικό δέσιμο του Φέτελ με την εταιρεία και βέβαια στο ότι έχει στη διάθεση του ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

"Ο Σεμπάστιαν είναι άνετος με την ομάδα, η ομάδα είναι άνετη με τον Σεμπάστιαν. Βρίσκεται μαζί με τη Red Bull δώδεκα χρόνια τώρα και νομίζω πως θα συνεχίσει να είναι κοντά μας και τα επόμενα χρόνια. Δεν με ανησυχεί ο Σεμπάστιαν και το που θα βρίσκεται το 2013, το 2014 ή τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Δεν πιστεύω πως η Ferrari αποτελεί αναγκαιότητα για εκείνον. Είναι ευτυχισμένος εδώ που βρίσκεται, έχει σπουδαία αποτελέσματα και θέλει να πετύχει πολλά περισσότερα".

Ο Χόρνερ αναφέρθηκε και στην υπόθεση παραμονής του Μαρκ Γουέμπερ στη Red Bull, λέγοντας πως έχει δυνατή χημεία με τον Φέτελ και εξαιρετική προσφορά στην ομάδα.

Το όνομα του Γουέμπερ έχει ακουστεί για αντικαταστάτης του Φελίπε Μάσα στη Ferrari το 2013 στο πλευρό του Φερνάντο Αλόνσο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ