FORMULA 1

Χόρνερ: "Ο Φέτελ γνωρίζει τη θέση του"

Χόρνερ: "Ο Φέτελ γνωρίζει τη θέση του"

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν υποβάθμισε τη θέση του Κρίστιαν Χόρνερ σύμφωνα με τον επικεφαλής της Red Bull.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αγνόησε τις εντολές της Red Bull στη Μαλαισία, όμως το "αφεντικό" του, ο Κρίστιαν Χόρνερ δεν πιστεύει πως ο τρις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής υποβάθμισε τη θέση του.

Ο Βρετανός που έχει οδηγήσει τη Red Bull σε τρία νταμπλ τα προηγούμενα χρόνια δέχθηκε επίθεση από τον Φλάβιο Μπριατόρε για τη συμπεριφορά του μετά το Grand Prix στη Μαλαισία, όταν δηλαδή δεν ανέβηκε στο βάθρο των νικητών και πήγε ο Έιντριαν Νιούι.

" Δεν νομίζω πως ο Σεμπ σκέφτηκε για μια στιγμή πως κάνει κουμάντο στην ομάδα. Γνωρίζει πως τον έχουμε προσλάβει και ξέρει τους λόγους για τους οποίους του έχουμε δώσει δουλειά. Στον αγώνα δεν έκανε αυτό που του ζήτησα. Ήμουν ευτυχισμένος; Όχι. Ζήτησε συγνώμη; Ναι; Έμαθε τίποτα; Ναι. Θα το ξανακάνει; Το εξήγησε με τις δηλώσεις του, αλλά υπάρχει ιστορία ανάμεσα στους δύο οδηγούς.

Δεν είναι τίποτα καινούργιο, (αυτή η σχέση) υπάρχει για τέσσερα με πέντε χρόνια. Συνθέτουν ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα στην ιστορία της F1. Υποβαθμίζεται η ηγεσία μου; Δεν το νομίζω", δήλωσε ο Χόρνερ στη Σαγκάη.

Κατέληξε λέγοντας " ό,τι έγινε έγινε, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, δεν μπορούμε να πάμε πίσω. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, αυτόν τον αγώνα και τους 16 που ακολουθούν".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ