FORMULA 1

Χόρνερ: "Ο Γουέμπερ θα κάνει ό,τι πρέπει"

Χόρνερ: "Ο Γουέμπερ θα κάνει ό,τι πρέπει"

Ο Κρίστιαν Χόρνερ δήλωσε πως ο Μαρκ Γουέμπερ θα βοηθήσει την ομάδα αν χρειαστεί, προκειμένου να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Η Ferrari περιμένει από τον Μαρκ Γουέμπερ να βοηθήσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ να κατακτήσει τον τίτλο των οδηγών, ο Αυστραλός αρνήθηκε πως θα κάνει πέρα για να πάρει το τρίτο δαχτυλίδι ο νεαρός τιμέιτ του και σήμερα ο Κρίστιαν Χόρνερ είπε πως ο Γουέμπερ θα κάνει ό,τι του ζητηθεί.

" Ο Μαρκ είναι δυνατός οδηγός και ομαδικός παίκτης. Είμαι πεπεισμένος πως θα θέλει να δει την ομάδα του να εξασφαλίζει τα καλύτερα πιθανά αποτελέσματα. Μαθηματικά είναι δύσκολο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και είναι έξυπνος τύπος. Αποτελεί σημαντικό μέλος της ομάδας και έχω πίστη πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να κατακτήσει η ομάδα τους στόχους της", είπε ο Χόρνερ στο Άμπου Ντάμπι.

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing πρόσθεσε " ο πρωταρχικός του στόχος είναι να μας βοηθήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών. Για να γίνει αυτό πρέπει και οι δυο μας οδηγοί να τερματίσουν μπροστά από τον Φερνάντο. Ήταν απελπιστικά άτυχος που δεν κράτησε τον Φερνάντο πίσω του μετά από το πρόβλημα που προέκυψε με το KERS. Oπότε θα αγωνιστεί για να εξασφαλίσει πως και οι δύο Red Bull θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ