FORMULA 1

"Χρόνια πολλά Φελίπε Μάσα"

"Χρόνια πολλά Φελίπε Μάσα"

Ο Φελίπε Μάσα είναι πλέον 30 χρονών και μαζί με αυτόν γιορτάζει σύσσωμη η Ferrari, η οποία του εύχεται να συνεχίσει να πορεύεται με το κόκκινο μονοθέσιο.

Λούκα ντι Μοντετζέμολο, Στέφανο Ντομενικάλι και Φερνάντο Αλόνσο στέλνουν τις ευχές του στον Βραζιλιάνο πιλότο, σε μια ξεχωριστή μέρα για εκείνον.

Οι ευχές του προέδρου της ομάδας, Λούκα ντι Μοντετζέμολο:

" Αγαπητέ Φελίπε, σου εύχομαι τα καλύτερα από τα δεκατρία σου. Είναι μια ξεχωριστή μέρα για σένα και για όλους εμάς. Είσαι μέλος της οικογένειάς μας εδώ και δέκα χρόνια και ξέρω ότι ζεις και αναπνέεις για τη Ferrari. Το ταλέντο σου και η καλή σου αύρα μας κάνει να σε εκτιμούμε σαν πιλότο, αλλά ακόμη περισσότερο σαν άνθρωπο. Διασκέδασε αυτή τη μέρα με την αγαπημένη σου οικογένεια, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να περιμένουμε να περιμένουμε καθοριστικές αλλαγές για το πρωτάθλημα".

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της Scuderia, Στέφανο Ντομενικάλι είπε: " Αγαπητέ φίλε, σου στέλνω αγκαλιά αγάπης από τα δέκατα τρίτα γενέθλιά σου, όχι μόνο από μένα, αλλά από κάθε άντρα και γυναίκα της Scuderia Ferrari Marlboro. Ξέρει ο ένας τον άλλον τόσο καιρό και έχουμε μοιραστεί απίστευτες στιγμές, καθώς επίσης και κάποιες δραματικές, που παρόλα αυτά παραμείναμε ενωμένοι, κάτι που κάνει τη σχέση μας ξεχωριστή. Όταν ήρθες στο Μαρανέλο ήσουν παιδί και τώρα έχεις γίνει άντρας: έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε μαζί που ελπίζουμε να είναι γεμάτος από επιτυχία που αξίζεις. Ένα δώρο; Όλοι μας δουλεύουμε πυρετωδώς στο Μαρανέλο, χωρίς διακοπή: ξέρεις για τι μιλάω..."

Ο Αλόνσο που είναι για δεύτερη χρονιά teammate του Βραζιλιάνου έστειλε και εκείνος το μήνυμα του: " Γεια σου Φελίπε και σου εύχομαι ότ,τι καλύτερο για τα γενέθλιά σου! Είσαι στα 30 λίγους μήνες πριν από μένα, οπότε θα είσαι σε θέση να μου πεις αν είναι ξεχωριστό να φτάνεις σε αυτήν την ηλικία. Πέρα από την πλάκα, θέλω να σου πω ότι είμαι χαρούμενος που είμαι μαζί σου στην Ferrari. πιστεύω ότι κάνουμε καλό δίδυμο, σεβόμενος ο ένας τον άλλον και δουλεύοντας καλά μαζί. Τώρα ελπίζω να έχουμε σύντομα ένα τόσο καλό μονοθέσιο για να παλεύουμε για τις θέσεις κορυφής, ύστερα από δύο αγώνες που δεν ήταν δυνατόν να προσπαθήσουμε να νικήσουμε".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ