VIRAL

Η Σακίρα προκάλεσε πανικό στο GP του Μαϊάμι: Πρώτα εμφανίστηκε με τον Τομ Κρουζ και μετά δείπνησε με τον Λιούις Χάμιλτον

Η Σακίρα προκάλεσε πανικό στο GP του Μαϊάμι: Πρώτα εμφανίστηκε με τον Τομ Κρουζ και μετά δείπνησε με τον Λιούις Χάμιλτον

Η Σακίρα προκάλεσε πανικό στο Grand Prix στο Μαϊάμι. Εθεάθη σε δείπνο με τον Λιούις Χάμιλτον, ενώ νωρίτερα είχε εμφανιστεί μαζί με τον Τομ Κρουζ στα πέριξ της πίστας.

Η Σακίρα παρευρέθηκε στο Grand Prix της F1 στο Μαϊάμι το Σαββατοκύριακο. Μετά τον αγώνα, μάλιστα, εθεάθη σε δείπνο στο Μαϊάμι με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον.

Πλήθος φωτογραφιών με την κοινή τους εμφάνιση πλημμύρισε το διαδίκτυο, ενώ δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν φήμες για σχέση της Κολομβιανής σταρ και του πιλότου της Mercedes.

Σε video που έχει δημοσιευτεί στο διαδίκτυο η Σακίρα φαίνεται να περπατάει μέσα στο εστιατόριο και να κατευθύνεται προς το τραπέζι που κάθεται ο 38χρονος οδηγός της Formula 1.

Όλα αυτά έρχονται βέβαια σε μία χρονική στιγμή κατά την οποία η 46χρονη τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί λίγο νωρίτερα με τον Τομ Κρουζ κατά την διάρκεια του αγώνα στο Μαϊάμι.

Οι δύο σταρ εθεάθησαν στα pits μαζί και με τους άλλους διάσημους που βρίσκονταν εκεί να χαιρετούν τους πιλότους της F1.

Μάλιστα, σε video που κυκλοφόρησε στο Tik Tok, φαίνονται οι δύο τους να κουβεντιάζουν και να απολαμβάνουν την παρέα ο ένας του άλλου. Παρόλα αυτά δεν γίνεται συζήτηση ότι οι δύο τους συνδέονται με κάποια σχέση.

TAGS VIRAL SPORTS & GOSSIP F1 FORMULA 1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ