FORMULA 1

Δεν φεύγει ο Μπρον από τη Mercedes

Δεν φεύγει ο Μπρον από τη Mercedes

Ο Ρος Μπρον αρνήθηκε πως φεύγει από τη Mercedes και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Honda ή τη McLaren.

Oι μετακινήσεις των διοικητικών ηγετών και των μηχανικών των ομάδων σε ανταγωνιστές εμπεριέχουν αρκετό παρασκήνιο. Φέτος στη Φόρμουλα 1 έχουμε δει σειρά σημαντικών μετακινήσεων.

Στη Mercedes υπάρχει εδώ και μήνες συνωστισμός προσωπικοτήτων στο pit wall σε σημείο που να... κινδυνεύει η θέση του Ρος Μπρον.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξε έντονη φημολογία πως ο Βρετανός επικεφαλής της ομάδας θα φύγει από την ομάδα με προορισμό τη Honda, η οποία επιστρέφει στη Φόρμουλα 1 ως προμηθευτής κινητήρων στη McLaren.

Στη Σουζούκα όπου βρίσκεται για το ιαπωνικό Grand Prix της Κυριακής (13/10) ο Μπρον διέψευσε πως φεύγει από τη Mercedes και έχει συζητήσει με τη Honda ή τη McLaren.

" Tίποτα δεν έχει αλλάξει εν συγκρίσει με τις προηγούμενες εβδομάδες. Δεν έχω μιλήσει με τη Honda ή με τη McLaren. Δεν θα πάρω απόφαση για το μέλλον μου έτσι. Θα μιλήσω με τον Νίκι Λάουντα για το ρόλο μου στην ομάδα", σχολίασε ο Μπρον.

Ο Λάουντα που έχει το ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή στην ομάδα ζητάει την παραμονή του Μπρον στη Mercedes παρά την παρουσία του Πάντι Λο ή του Τότο Βολφ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ