FORMULA 1

Δεν τα παρατάει ο Αλόνσο

MONZA, ITALY - SEPTEMBER 08:  Fernando Alonso of Spain and Ferrari talks at the drivers press conference during previews to the Italian Formula One Grand Prix at the Autodromo Nazionale di Monza on September 8, 2011 in Monza, Italy.  (Photo by Paul Gilham/Getty Images)
MONZA, ITALY - SEPTEMBER 08: Fernando Alonso of Spain and Ferrari talks at the drivers press conference during previews to the Italian Formula One Grand Prix at the Autodromo Nazionale di Monza on September 8, 2011 in Monza, Italy. (Photo by Paul Gilham/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Φερνάντο Αλόνσο υποστήριξε ότι κίνητρο του πλέον είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης στη βαθμολογία των οδηγών.

Όταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ εξασφαλίσει τον παγκόσμιο τίτλο, το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στην εξασφάλιση της 2ης θέσης.

Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε ότι έχει μεγάλο κίνητρο να τερματίσει δεύτερος στο πρωτάθλημα, αν και γνωρίζει ότι θα είναι αρκετά δύσκολο να τα καταφέρει.

" Πρώτα από όλα υπάρχει η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών. Αν δούμε πως έχει εξελιχθεί η σεζόν με τον Φέτελ να κυριαρχεί και να μην έχει ανέβει στο βάθρο μόλις μια φορά, η δεύτερη θέση θα είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα για εμένα και την ομάδα", έγραψε ο Αλόνσο στο blog του στην ιστοσελίδα της Ferrari.

Ο οδηγός από την Αστούρια πρόσθεσε ότι δεν είναι το φαβορί, μιας και η McLaren και η Red Bull διαθέτουν πιο ανταγωνιστικά μονοθέσια.

" Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Ιντερλάγος για να δούμε πως θα εξελιχθεί η μάχη. Ξεκάθαρα, αν κάποιος προσέξει την εξέλιξη των τελευταίων αγώνων, δεν θα είναι εύκολο, μιας και οι αντίπαλοι μου βρίσκονται πιο μπροστά σε ότι έχει να κάνει με την απόδοση του μονοθεσίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χαθεί τίποτα", κατέληξε.

Ο Τζένσον Μπάτον προηγείται στη "μάχη" της 2ης θέσης με 185 βαθμούς. Ακολουθούν ο Αλόνσο με 184, ο Μαρκ Γουέμπερ με 182 και ο Λιούις Χάμιλτον με 168.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ