FORMULA 1

Διαμάντια στα τιμόνια και τα κράνη των Μπάτον - Χάμιλτον

Διαμάντια στα τιμόνια και τα κράνη των Μπάτον - Χάμιλτον
button_hamilton_steinmetz_sd_b

Η εταιρία Steinmetz κόσμησε με τα διαμάντια της τα κράνη και τα τιμόνια των Μπάτον - Χάμιλτον (pics)

Στον αγώνα του Μονακό ή στο Grand Prix της χλιδής αν προτιμάτε, ο αγώνας πάντα είναι διαφορετικός. Από τα τιμόνια μέχρι τα κράνη! Η γνωστή εταιρία κατασκευής διαμαντιών, Steinmetz Diamonds, δημιούργησε μια ειδική έκδοση τιμονιών και κρανών για τους πιλότους της McLaren, Τζένσον Μπάτον και Λιούις Χάμιλτον. Μάλιστα με αυτά τα ... αξεσουάρ εμφανίσθηκαν οι δύο πιλότοι στα δοκιμαστικά σήμερα Πέμπτη.
Η κορυφαία φίρμα διαμαντιών θέλει με αυτόν τον τρόπο να γιορτάσει την επιτυχία της κατάκτησης του παγκόσμιου τίτλου το 2009 από τον Μπάτον και το 2008 από τον Χάμιλτον. Δηλαδή, τους πιλότους της McLaren, που θα αγωνιστούν με τα χρώματα της ίδιας ομάδας στο πιο γκλάμουρους Grand Prix του καλεντάρι της Formula 1.

Tα τιμόνια της McLaren, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, θα κοσμήσουν τα λευκά διαμάντια της Steinmetz, τα οποία σχηματίζουν τις χρονολογίες όπου οι δύο πιλότοι κατέκτησαν την κορυφή. Επίσης και τα κράνη των δύο Βρετανών ταιριάζουν με το τιμόνι, αφού στο πάνω μέρος αναγράφεται τα διαμάντια σχηματίζουν το 8 για τον Χάμιλτον και το 9 για τον Μπάτον.

Κατά την επίσημη παρουσίαση Villa la Vigie ο Τζένσον Μπάτον δήλωσε:

"Το Μονακό είναι ένας αγώνας με πολύ πρεστίζ, ενώ είναι πολύ σημαντικός αγώνας στο καλεντάρι της Formula 1 – αυτό το γεγονός με κάνει να αισθάνομαι υπερήφανος που έχω νικήσει εδώ. Το να τρέχω με τη Vodafone McLaren Mercedes και να χρησιμοποιώ το κράνος και το τιμόνι της Steinmetz, τα οποία έχουν δημιουργηθεί ειδικά για μένα είναι ιδιαίτερη τιμή. Η εργασία που έχει γίνει στα διαμάντια είναι όμορφη και αποτελεί καταπληκτική προσθήκη στον πιο γκλάμουρους αγώνα της χρονιάς".

Με τη σειρά του ο παγκόσμιος πρωταθλητής για το 2008, Λιούις Χάμιλτον συμπλήρωσε:

"Είναι φανταστικό ότι η Steinmetz γιορτάζει την κατάκτηση των παγκόσμιων τίτλων μας, ενσωματώνοντας μοναδικά διαμάντια στο κέντρο των τιμονιών μας. Μοιάζουν να είναι απίστευτα. Το 2008 νίκησα στο Μονακό, φορώντας ένα διαμάντι Steinmetz στο κράνος, οπότε ελπίζω να μου φέρει τύχη ξανά και φέτος".










TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ