FORMULA 1

Διαψεύδει η πλευρά Ράικονεν για Williams

Kimi Raikkonen of Finland waits near his car before the NASCAR Nationwide Series Top Gear 300 race in Concord, North Carolina May 28, 2011. REUTERS/Chris Keane (UNITED STATES - Tags: SPORT MOTOR RACING)
Kimi Raikkonen of Finland waits near his car before the NASCAR Nationwide Series Top Gear 300 race in Concord, North Carolina May 28, 2011. REUTERS/Chris Keane (UNITED STATES - Tags: SPORT MOTOR RACING) REUTERS

O μάνατζερ του Κίμι Ράικονεν αρνήθηκε ότι ο Φινλανδός οδηγός διαπραγματεύεται με την ομάδα της Williams.

Εκ πρώτης όψεως ο Κίμι Ράικονεν δεν ταιριάζει με την εικόνα της Williams. Από ότι φαίνεται το ίδιο σκέφτηκε και ο Φινλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής το 2007 με τη Ferrari.

Ο μάνατζερ του Ράικονεν, Στιβ Ρόμπερτσον επιβεβαίωσε ότι ο οδηγός της Citroen (στο WRC) επισκέφθηκε το αρχηγείο στο Γκρόουβ, ξεκαθάρισε δε ότι δεν γίνονται διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

" Στο τέλος της ημέρας ο κόσμος γνωρίζει ότι ο Κίμι επισκέφθηκε τη Williams, αλλά δεν υπάρχει να πούμε τίποτα περισσότερο", σχολίασε ο Ρόμπερτσον.

Εικάζεται ότι δεν επισκέφθηκε μόνο ο Ράικονεν το εργοστάσιο, αλλά και ο Γερμανός Άντριαν Σούτιλ. Θυμίζουμε ότι η Williams δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας με τον Ρούμπενς Μπαρικέλο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ