FORMULA 1

Δίχως αγάπη ο Τοστ για τους πρώην οδηγούς του

Δίχως αγάπη ο Τοστ για τους πρώην οδηγούς του

Ο τιμ μάνατζερ της Toro Rosso, Φραντς Τοστ εξήγησε πως οι Σεμπάστιαν Μπουεμί και Χάιμε Αλγκερσουάρι δεν ήταν αρκετά καλοί για τη Red Bull Racing.

Η Red Bull βοηθάει νέα ταλέντα, ωστόσο υπάρχει πληθώρα ταλέντου και "καίγονται" όσοι δεν παρουσιάζουν εξέλιξη τύπου Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο τιμ μάνατζερ της Toro Rosso, Φραντς Τοστ αναφέρθηκε στους δύο πρώην οδηγούς της ομάδας, τον Ισπανό Χάιμε Αλγκερσουάρι και τον Ελβετό Σεμπάστιαν Μπουεμί.

Αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη η αντικατάσταση και των δύο οδηγών με τον Αυστραλό Ντάνιελ Ρικιάρντο και τον Γάλλο Ζαν-Έρικ Βερν να παίρνουν τις θέσεις τους.

Οι δύο οδηγοί, οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στη Φόρμουλα 1 το 2012, αντικαταστάθηκαν σύμφωνα με τον Τοστ γιατί δεν ήταν αρκετά καλοί για να διεκδικήσουν μια θέση στη Red Bull Racing, καθώς η παρουσία στην Toro Rosso αποτελεί... σκαλοπάτι για τους "μεγάλους".

Αυστηρός ο Τοστ υποστήριξε " το σπορ μας είναι ανταγωνιστικό και οι αποχωρήσεις αποτελούν μέρος του παιχνιδιού. Και οι δύο οδηγοί πρέπει να ευχαριστήσουν τη Red Bull, αφού δεν θα έφταναν ποτέ στη Φόρμουλα 1 δίχως αυτή. Ακόμα και τώρα μπορούν να κάνουν κάτι χάρη στην ευκαιρία που τους έδωσε η Red Bull... Ίσως στη Φόρμουλα 1, ίσως σε άλλη ομάδα".

Συμμερίζεται κατά μεγάλο ποσοστό την άποψη του Χέλμουτ Μάρκο της Red Bull πως οι δύο οδηγοί δεν θα μπορούσαν να πάρουν νίκες στη Φόρμουλα 1, αλλά πρόσθεσε πως "δεν σημαίνει πως δεν κάνουν για τη Φόρμουλα 1, απλά δεν είναι αρκετά καλοί για τη Red Bull Racing".

Ο Μπουεμί είναι ο τρίτος οδηγός της Red Bull Racing φέτος, ωστόσο δεν θα οδηγεί ούτε στις δοκιμές και θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής με την Toyota.

Όσο για τον Αλγκερσουάρι είχε δηλώσει σε συμπατριώτες του πως το 2012 δεν θα ασχοληθεί με τους αγώνες και θα κάνει διάλειμμα, παίζοντας και γράφοντας μουσική.

*Στη φωτό ο Τοστ αστειεύεται με έναν από τους νέους οδηγούς του, τον Βερν.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ