FORMULA 1

"Δηλητήριο" των ταμείων ο Φέτελ

"Δηλητήριο" των ταμείων ο Φέτελ

Η νίκη του Σεμπάστιαν Φέτελ στο Μπαχρέιν προκάλεσε μείωση στην πώληση των εισιτηρίων του βρετανικού Grand Prix στο Σίλβερστοουν.

Η νίκη του Σεμπάστιαν Φέτελ στο Μπαχρέιν, η δεύτερη νίκη για τον Γερμανό φέτος, δεν έκανε καλό στο βρετανικό Grand Prix. O εκτελεστικός διευθυντής του Σίλβερστοουν, Ρίτσαρντ Φίλιπς εξήγησε πως η πώληση των εισιτηρίων... υποφέρει όταν κερδίζει ο Γερμανός.

Το 2012 περίπου 297.000 θεατές βρέθηκαν στην πίστα κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου, με τους ανθρώπους του Σίλβερστοουν να μην περιμένουν αντίστοιχα νούμερα φέτος. Εκτός κι αν μπορούν να βοηθήσουν ο Λιούις Χάμιλτον και ο Τζένσον Μπάτον.

Υπάρχει μείωση στη διάθεση των εισιτηρίων κατά 10% εν συγκρίσει με την προηγούμενη χρονιά. Ο εκτελεστικός διευθυντής του Σίλβερστοουν είπε:

" Τη Δευτέρα μετά το Grand Prix την Κυριακή, βλέπεις τη διαφορά. Το τριήμερο που είχαμε τον Λιούις στο βάθρο, υπήρξε μεγάλη κίνηση, όταν ανεβαίνει ο Φέτελ στο πρώτο σκαλί, δεν το βλέπεις αυτό. Νομίζω πως εκείνοι που θα κάνουν τη διαφορά θα είναι αυτοί που δεν θα υποστηρίζουν τον Φέτελ".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ