FORMULA 1

Δοκιμές με τη Red Bull ο γιος του Σάινθ

Δοκιμές με τη Red Bull ο γιος του Σάινθ

Ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ, γιος του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή του WRC, θα οδηγήσει για πρώτη φορά μονοθέσιο της Φόρμουλα 1 στις δοκιμές των νέων οδηγών στο Σίλβερστοουν (17-19/7).

Ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ είναι ένας... ευλογημένος οδηγός! Ο Μίκαελ Σουμάχερ του έδωσε τα πρώτα του μαθήματα και ο Φερνάντο Αλόνσο πιστεύει πως είναι μελλοντικό αστέρι της Φόρμουλα 1.

Όλα τα παραπάνω χάρη στον πατέρα του, τον σπουδαίο Κάρλος Σάινθ, δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο WRC. Στα 18 χρόνια του ο οδηγός του GP3 θα οδηγήσει για πρώτη φορά μονοθέσιο της Φόρμουλα 1 και μάλιστα της Red Bull στο τεστ των νέων οδηγών στο Σίλβερστοουν (17-19/7).

Ο Σάινθ θα οδηγήσει στην τελευταία ημέρα και στις δύο πρώτες στο τιμόνι θα βρεθεί ο Πορτογάλος Αντόνιο Φέλιξ ντα Κόστα, ο οποίος συμμετείχε στις αντίστοιχες δοκιμές το 2012. Ο Σάινθ βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Ένας από τους πρώτους που του έδωσαν συγχαρητήρια ήταν ο διάσημος πατέρας του, ο επονομαζόμενος "El Matador". Ο Μαδριλένος που πήρε την πρώτη νίκη στην καριέρα του στο Ράλλυ Ακρόπολις, συνέστησε στο γιο του να δώσει προσοχή στις υποχρεώσεις του στο GP3.

Δοκιμές με τη Red Bull ο γιος του Σάινθ
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ