FORMULA 1

Δύσκολα Φέτελ & Χάμιλτον μαζί!

Δύσκολα Φέτελ & Χάμιλτον μαζί!

Το "αφεντικό" της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ δεν θεωρεί έξυπνη ιδέα τη συνύπαρξη των Σεμπάστιαν Φέτελ και Λιούις Χάμιλτον στην ομάδα του.

Ο Κρίστιαν Χόρνερ σκότωσε τις φήμες εν τη γενέσει τους! Το "αφεντικό" της Red Bull δεν πιστεύει ότι είναι έξυπνη ιδέα η συνύπαρξη των Σεμπάστιαν Φέτελ και Λιούις Χάμιλτον.

Τον περασμένο χειμώνα είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο Χάμιλτον ίσως και να αναζητούσε καταφύγιο σε άλλη ομάδα, εφόσον η McLaren έπαυε να είναι ανταγωνιστική.

" Είναι δύσκολο να σκεφτείς πως θα βάλεις δύο οδηγούς του βεληνεκούς του Λιούις και του Σεμπάστιαν κάτω από την ίδια στέγη. Θα υπάρξουν πυροτεχνήματα, όπως είδαμε στην περίπτωση του Λιούις με τον Φερνάντο Αλόνσο (σ.σ. στη McLaren το 2007)", τόνισε ο Χόρνερ σε επίσκεψη του στην πίστα του Σίλβερστοουν.

Ο Αυστριακός που έχει μάθει τη δουλειά του... πυροσβέστη, σβήνοντας τις φλόγες στη σχέση του Φέτελ με τον Μαρκ Ουέμπερ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το δίδυμο οδηγών του.

" Βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο στην καριέρα τους και δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο. Έχουν 11 χρόνια διαφορά στην ηλικία και 11 χρόνια σε εμπειρίες ζωής είναι πολύτιμα. Στην περίπτωση του Λιούις και του Σεμπάστιαν έχεις δύο οδηγούς που βρίσκονται κοντά σε ηλικία και στο ξεκίνημα της καριέρας τους".

Ο Χόρνερ διέλυσε το όνειρο ορισμένων, λέγοντας " ο Λιούις είναι εμφανώς ευτυχισμένος στη McLaren. Αν ήθελε να οδηγήσει για τη Red Bull, δεν θα αγνοούσαμε έναν τόσο εξαιρετικό οδηγό. Καταλαβαίνω ότι έχει πολυετές συμβόλαιο με τη McLaren και βλέπω ότι θα βρίσκεται εκεί για αρκετό καιρό. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα στο μέλλον, αλλά θα πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ