FORMULA 1

Εγκώμια για Χάμιλτον

Εγκώμια για Χάμιλτον
hamilton

Με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον 22χρονο πιλότο της McLaren, Λούις Χάμιλτον, αναφέρθηκαν οι Τζέισον Μπάτον και Πατ Σίμοντς.

Το ντεμπούτο του 22χρονου πιλότου στην Φόρμουλα 1 ήταν πραγματικά φανταστικό. Καθώς ο Χάμιλτον έγινε ο δεύτερος οδηγός στην ιστορία μετά τον Ζακ Βιλνέβ που στην παρθενική του εμφάνιση κατάφερε να ανέβει στο πόντιουμ.
Στα κατορθώματα του ταλαντούχου οδηγού αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια ο πιλότος της Honda Τζέισον Μπάτον στην εφημερίδα "Guardian ".

"Έκανε καταπληκτική δουλειά. Ο Λούις έκανε ένα πραγματικά πολύ καλό πρώτο αγώνα και είναι τυχερός που οδηγεί ένα πολύ καλό μονοθέσιο χωρίς αυτό να αφαιρεί ότι έκανε σπουδαίο αγώνα",

δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπάτον.

Η επιβράβευση για τον νεαρό πιλότο της McLaren δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς και ο τεχνικός διευθυντής της Renault Πατ Σίμοντς, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον 22χρονο Χάμιλτον.

"Πιστεύω οτι ο Λούις έκανε έναν φανταστικό αγώνα. Μπορεί τελικά να τερμάτισε τρίτος αλλά νομίζω πως πολλοί άνθρωποι που μπορούν να διαβάσουν έναν αγώνα(λεπτομερώς), θεωρούν πως θα μπορούσε να τερματίσει μπροστά απο τον Αλόνσο", τόνισε με νόημα ο Σίμοντς.




TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ