FORMULA 1

Είχε τις αισθήσεις του ο Σουμάχερ

Είχε τις αισθήσεις του ο Σουμάχερ

Τραυματιοφορέας έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση του Μίχαελ Σουμάχερ και τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης.

Μετά τη Bild, ήρθε η σειρά της ελβετικής Blick να μεταδώσει νέα για την εξέλιξη της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ. Ο "Σούμι" μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε εκείνο της Λωζάννης.

Ο τραυματιοφορέας Ματίας Βόλκεν επιβεβαίωσε πως η εταιρεία Sanitätoberwallis, η οποία έχει έδρα στο Βισπ, ανέλαβε τη μεταφορά του ασθενή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε τις αισθήσεις του και επικοινωνούσε με τους τραυματιοφορείς, κουνώντας ελαφρά το κεφάλι του. Τα μάτια του ήταν ανοιχτά στη μεγαλύτερη περίοδο του ταξιδιού συνολικής απόστασης 200 χιλιομέτρων.

Η ταυτότητα του ασθενή δεν είχε γίνει γνωστή στους τραυματιοφορείς πριν από το ταξίδι και η εταιρεία δεν τους επέτρεψε να έχουν ανοιχτά τα κινητά τους τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του Σουμάχερ.

Η οικογένεια του 45χρονου άνδρα ευχαρίστησε τους θαυμαστές του Σουμάχερ για τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης. Δεν θα γίνουν άλλες ανακοινώσεις, αλλά φυσικά τα μεγαλύτερα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν ήδη στείλει δημοσιογράφους στη Λωζάννη.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ