FORMULA 1

Έκλεστοουν: "Λάθος η επιστροφή Σουμάχερ"

Έκλεστοουν: "Λάθος η επιστροφή Σουμάχερ"

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν πιστεύει πως ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν έπρεπε να επανέλθει στην ενεργό δράση.

Παρά το γεγονός πως ο Μπέρνι Έκλεστοουν... χοροπηδούσε από τη χαρά του όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ επέστρεψε στην ενεργό δράση πριν από τρία χρόνια, τώρα το αφεντικό της Φόρμουλα 1 πιστεύει πως ο Γερμανός έκανε λάθος.

Στη δεύτερη καριέρα του ο Σουμάχερ δεν πήρε καμιά νίκη, ανέβηκε στο βάθρο μόλις μια φορά, στη Βαλένθια, και πήρε μια pole position, στο Μονακό.

" Θα ήθελα να είχε σταματήσει ως επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής από το να σταματήσει τώρα. Άνθρωποι που είναι καινούργιοι στο σπορ, άνθρωποι που ξεκίνησαν να παρακολουθούν τους αγώνες πρόσφατα, θα θυμούνται τον Μίκαελ όπως τον είδαν τώρα, όχι όπως ήταν", είπε ο Έκλεστοουν και συνέχισε λέγοντας:

" Δεν βλέπουν τον ήρωα που υπήρξε, αλλά τον άνθρωπο που μπορεί να αποτύχει. Νομίζω πως το σημαντικότερο είναι να καταλαβαίνεις πότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι πια στο οποίο ήσουν επιτυχημένος στο παρελθόν και στη συνέχεια να αφήνεις τη θέση σου σε κάποιον άλλο". Το ίδιο σχεδιάζει να κάνει και ο ίδιος, αν και βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη ηλικία.

Ο Έκλεστοουν είπε πως θα του λείψει ο Σουμάχερ γιατί πλέον απολάμβανε τους αγώνες και ήταν εξαιρετικά δημοφιλής.

Εξήγησε πως δεν μπορούσε να του δώσει ένα ρόλο στη Φόρμουλα 1, εξαιτίας των ισχυρών δεσμών του με τη Mercedes.

" Δεν χρειάζεται να δουλέψει, δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αυτό δεν ακούγεται καλό;", κατέληξε.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ