FORMULA 1

Έκλστοουν: "Ο Μαξ πρέπει να φύγει"

Έκλστοουν: "Ο Μαξ πρέπει να φύγει"
Μόσλεϊ-Έκλστοουν

Ο Μπέρνι Έκλστοουν συμβούλεψε, μέσω μίας εφημερίδας, τον Μαξ Μόσλεϊ να παραιτηθεί από τη FIA.

Ο παμπόνηρος Έκλστοουν έδωσε μία τελευταία συμβουλή στον φίλο του. Να παραιτηθεί από την προεδρία της FIA, προκειμένου να μην γελοιοποιηθεί για δεύτερη φορά. Σε λίγες μέρες τα μέλη της FIA θα ψηφίσουν για το αν θα κρατήσουν τον Μόσλεϊ στη θέση του μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του. " Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι να δουν τον Μαξ να συνειδητοποιεί ότι χάνει την εμπιστοσύνη τους. Δεν θέλω να το δω αυτό. Είμαι φίλος με τον Μαξ εδώ και σαράντα χρόνια. Δεν θα ήθελα να τον δω να φεύγει έτσι, ειδικά μετά από τα όσα έχει προσφέρει στο σπορ", δήλωσε ο κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της Φόρμουλας 1.

Πρόσθεσε (αν και είναι δύσκολο να τον πιστέψει κανείς) ότι μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, βρίσκεται υπό τρομερή πίεση από τους κατασκευαστές και τους χορηγούς. Ο Μόσλεϊ είχε την ευκαιρία να παραμείνει μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς στην προεδρία, όμως δεν δέχθηκε.

" Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο Μαξ δεν μπορεί πια να εκπροσωπεί τη FIA μετά από αυτά τα γεγονότα. Οι άνθρωποι δεν θα αισθάνονται άνετα να του μιλούν. Τιμωρείται για όλους τους λάθος λόγους. Έχει κάνει εκπληκτική δουλειά ως πρόεδρος. Αξίζει να τον θυμούνται για τη θετική δουλειά που έχει κάνει και όχι για τα δημοσιεύματα μίας εφημερίδας. Για αυτό πρέπει να παραιτηθεί τώρα και να μην προχωρήσει με τη ψήφο εμπιστοσύνης", κατέληξε.




TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ