FORMULA 1

Εμφάνιση νίκης

Brawn Formula One driver Jenson Button of Britain prepares for the third practice session on the Marina Bay City Circuit in Singapore, Saturday, Sept 26, 2009. Singapore will host the season's 14th Formula One Grand Prix on Sunday Sept. 27. (AP Photo/Mark Baker)
Τζένσον Μπάτον AP

Σαν να κέρδισε στη Σιγκαπούρη, αισθάνεται ο υποψήφιος παγκόσμιος πρωταθλητής Τζένσον Μπάτον.

" Έφερα ένα αποτέλεσμα που μπορεί να μην φαίνεται καλό στα χαρτιά, αλλά αυτοί οι πόντοι είναι σαν να έχω νικήσει", υποστήριξε ο οδηγός της Brawn GP που βρίσκεται 15 βαθμούς μπροστά από τον Ρούμπενς Μπαρικέλο και 25 από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

" Κέρδισα ένα βαθμό από τον Ρούμπενς και έχασα έναν από τον Σεμπάστιαν οπότε ήταν ο τέλειος αγώνας. Θα πάω στην Ιαπωνία τη Δευτέρα (28/9). Νιώθω υπέροχα και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Στόχος μου είναι να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής", κατέληξε ο Μπάτον που θα περάσει λίγες μέρες με την οικογένεια της Γιαπωνέζας συντρόφου του, Τζέσικα Μιτσιμπάτα.

Ο Μπαρικέλο από την πλευρά του τόνισε " έχασα πολύ χρόνο στο δεύτερο pit stop και έχασα πολύ χρόνο για να κατορθώσω να μείνω μπροστά από τον Τζένσον. Αντιμετώπισα πρόβλημα με τα φρένα και συμβιβάστηκα με την έκτη θέση. Θα μπορούσα να τα είχα πάει καλύτερα, αλλά έχασα μόλις ένα βαθμό από τον Τζένσον. Είμαι αισιόδοξος".



TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ