FORMULA 1

Ενδιαφέρον της Red Bull για Χάμιλτον

Ενδιαφέρον της Red Bull για Χάμιλτον

Μπορεί αρχικά να είχαν διαψεύσει από τη Red Bull, ότι ο Λιούις Χάμιλτον δεν τους απασχολεί, ωστόσο, αυτό φαίνεται να αλλάζει, αφού οι πρωταθλητές... καλοβλέπουν το γεγονός να έχει ο Φέτελ teammate τον Βρετανό.

Ο Χάμιλτον έχει συνδέσει το όνομα και την καριέρα του στη Formula 1 με τη McLaren. Ωστόσο, στη Red Bull δεν θα έλεγαν "όχι" στην προοπτική να έχουν στην ομάδα τους το δίδυμο Φέτελ-Χάμιλτον.

Είναι νέοι, είναι γρήγοροι και είναι και οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές. Τα συστατικά αυτά κάνουν την τέλεια συνταγή για να έχει η Red Bull το καλύτερο προϊόν που κυκλοφορεί στην... πιάτσα στις τάξεις της.

" Πρώτα θα πρέπει να δούμε πώς θα πάει η χρονιά για τον Μαρκ και ποια θα είναι η απόφασή του γα τη συνέχεια", είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, Μάρκο Χέλμουτ στη "Sport Bild" για να συνεχίσει:

"Με την επιθετικότητα και την ταχύτητά του ο Χάμιλτον πάντα πρέπει να είναι θέμα. Η φιλοσοφία μας είναι να έχουμε τους πιο γρήγορους πιλότους μαζί".

Μάλιστα, ακόμα και ο εμπορικός διευθυντής του σπορ, Μπέρνι Έκλεστοουν, εξέφρασε την επιθυμία του να δει τους Χάμιλτον-Φέτελ, λέγοντας:

" Και οι δυο τους είναι δώρο για τη Formula 1, πόσο μάλλον αν ήταν και στην ίδια ομάδα".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ