EKO ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Επεισοδιακό ξεκίνημα, ατύχημα του Αθανασούλα, φωτιά στο Skoda του Λουμπέ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Επεισοδιακό ξεκίνημα, ατύχημα του Αθανασούλα, φωτιά στο Skoda του Λουμπέ

Η πρώτη ειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, Άνω Παύλιανη 1, διεκόπη δύο φορές καθώς επεφύλασσε δύο απρόοπτα: τις εξόδους των Πιέρ-Λουί Λουμπέ και Λάμπρου Αθανασούλα.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ξεκίνησε με δύο ατυχήματα: των Ελλήνων πρωταγωνιστών Λάμπρου Αθανασούλα-Νίκου Ζακχαίου και των Γάλλων Πιέρ-Λουί Λουμπέ-Λορί Πασκό με τα δύο Skoda Fabia Evo και Fabia RS αντίστοιχα, της κατηγορίας WRC2. Όλοι οι αγωνιζόμενοι είναι καλά στην υγεία τους.

Οι Αθανασούλας-Ζακχαίος είχαν σφοδρή έξοδο, που προκάλεσε σοβαρή ζημιά στο αγωνιστικό τους αυτοκίνητο - η οποία ακόμα δεν είναι γνωστό αν είναι επιδιορθώσιμη ώστε το ελληνικό πλήρωμα να επιστρέψει αύριο (7/9) στον αγώνα.

Στην ίδια Ειδική, την πρώτη επανάληψη της Άνω Παύλιανης, λίγα λεπτά αργότερα ο πρώην εργοστασιακός οδηγός της M-Sport Ford Πιέρ-Λουί Λουμπέ είχε έξοδο με το δικό του Fabia RS.

Εν συνεχεία, το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες, αλλά η άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων κατάφερε να σβήσει τη φωτιά πριν επεκταθεί. Ως αποτέλεσμα, ο Γάλλος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη φετινή του προσπάθεια στο Ράλλυ Ακρόπολις.

Και τα δύο συμβάντα διέκοψαν την ΕΔ Άνω Παύλιανη 1, και οι οργανωτές έδωσαν αναπροσπάρμοσαν το πρόγραμμα για τις δύο επόμενες Ειδικές του πρώτου πρωινού σημερινού loop του αγώνα, τις ΕΔ Δάφνη 1 και Ταρζάν 1.

TAGS EKO ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2024 RALLY ACROPOLIS 2024 ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ WRC WRC 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ