FORMULA 1

Eπιστροφή Ράικονεν στη McLaren

Eπιστροφή Ράικονεν στη McLaren
Κίμι Ράικονεν (περίεργη)

Δημοσίευμα θέλει τον Κίμι Ράικονεν να επιστρέφει στη McLaren Mercedes το 2010.

Η Ferrari δεν επιθυμεί την παραμονή του Φινλανδού οδηγού για να ελευθερώσει μία θέση για τον Φερνάντο Αλόνσο. "Ψιθυρίζεται" δε ότι η Mercedes θα κάνει "δώρο" στη Brawn GP και όχι στη McLaren το Νίκο Ρόσμπεργκ.
Ο Χέικι Κοβαλάινεν δεν θα αντέξει και τρίτη σεζόν στο πλευρό του Λιούις Χάμιλτον και η McLaren αναζητεί έναν καλό οδηγό και βέβαια "κράχτη" για τους χορηγούς. Ο μοναδικός που υπάρχει στην αγορά είναι ο Ράικονεν που δεν έχει και πολλές επιλογές για "υψηλό" συμβόλαιο μετά και το "όχι" που είπε στη Renault.

Από το 2002 έως το 2006 ο Ράικονεν βρισκόταν πίσω από το τιμόνι της McLaren, κατακτώντας εννέα νίκες και διεκδίκησε άλλες ακόμα περισσότερες, αλλά πολλές φορές "προδόθηκε" από τον κινητήρα της Mercedes.

Η "αδιαφορία" του απέναντι στις υποχρεώσεις που είχε απέναντι στους χορηγούς της McLaren τον απέναντι στο Ντένις. Στη McLaren προσέχουν ιδιαίτερα τους χορηγούς (σ.σ. θυμάστε τον Λιούις Χάμιλτον σε τσίρκο της Κωνσταντινούπολης).

Αν στη McLaren κάνουν τα στραβά μάτια και με την προϋπόθεση ότι θα προσφέρουν μεγάλο συμβόλαιο στον "Iceman", τότε δεν αποκλείεται να γίνουμε μάρτυρες μίας μεγάλης επιστροφής.






TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ