FORMULA 1

Έτοιμοι για "μάχη" Φέτελ & Αλόνσο

Έτοιμοι για "μάχη" Φέτελ & Αλόνσο

Αισιόδοξοι πως θα πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν στην Ινδία εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους ο Σεμπάστιαν Φέτελ και ο αρχισχεδιαστής της Ferrari, Νικόλας Τομπάζης.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ βρίσκεται στην Ινδία για να πάρει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, αυξάνοντας τη διαφορά από τον Φερνάντο Αλόνσο.

Από την άλλη ο Ισπανός οδηγός της Ferrari αναζητεί την πρώτη νίκη του μετά το Χόκενχαϊμ και την επιστροφή του στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Και οι δύο ελπίζουν πως στο Grand Prix Ινδίας θα πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Ο Φέτελ είπε συγκεκριμένα " λάτρεψα την πίστα πέρυσι, αλλά όχι γιατί πήρα τη νίκη στον αγώνα. Η διαδρομή είναι η δεύτερη ταχύτερη της χρονιάς μετά τη Μόντσα. Είναι σαν το τρενάκι του λούνα παρκ. Αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πίστες για τους οδηγούς".

Updates είχε ζητήσει στο μονοθέσιο του ο Φερνάντο Αλόνσο και όλα δείχνουν πως η Ferrari ικανοποίησε τις απαιτήσεις του. Ο άνθρωπος που σχεδίασε την F2012, ο Έλληνας Νικόλας Τομπάζης σχολίασε " έχουμε αρκετές ενδιαφέρουσες απαντήσεις και πιστεύουμε πως θα μας επιτρέψουν να ξεπεράσουν αυτά τα προβλήματα. Ο στόχος μας στο GP της Ινδίας είναι να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ