FORMULA 1

Ευπρόσδεκτος ο Φέτελ στη Ferrari

Red Bull driver Sebastian Vettel of Germany, left, congratulates third place Ferrari driver Fernando Alonso of Spain after winning the Italian Formula One Grand Prix at the Monza racetrack, in Monza, Italy, Sunday, Sept.11, 2011. (AP Photo/Luca Bruno)
Red Bull driver Sebastian Vettel of Germany, left, congratulates third place Ferrari driver Fernando Alonso of Spain after winning the Italian Formula One Grand Prix at the Monza racetrack, in Monza, Italy, Sunday, Sept.11, 2011. (AP Photo/Luca Bruno) AP

O τιμ μάνατζερ της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι δήλωσε ότι ο Φερνάντο Αλόνσο και ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα μπορούσαν να συνυπάρξουν στους "κόκκινους".

Η Ferrari έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ το 2008, καθώς όταν έγινε το μπαμ στη Μόντσα ο Γερμανός είχε ήδη υπογράψει στη Red Bull.

Από το μυαλό του τιμ μάνατζερ των "κόκκινων", Στέφανο Ντομενικάλι φαίνεται ότι δεν έχει φύγει ποτέ η επιθυμία για την απόκτηση του παγκόσμιου πρωταθλητή μια μέρα.

Αυτό μπορεί να γίνει το 2014, όταν θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Φέτελ με την RBR. Όσο για τον Φερνάντο Αλόνσο "κόκκινο" μέχρι και το 2016, ο Ντομενικάλι που είναι καλός άνθρωπος πιστεύει ότι μπορούν να συνυπάρξουν οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Ο Ντομενικάλι ρωτήθηκε αν ο Αλόνσο θα δεχόταν τον Φέτελ στην Ferrari με τον Ιταλό να απαντάει " ναι, νομίζω ότι θα μπορούσαν να συνυπάρξουν. Η δύναμη του Αλόνσο είναι ότι δεν φοβάται κανέναν".

Αναφέρθηκε και στον Λιούις Χάμιλτον που έχει το ένα "ματς" μετά το άλλο με αντίπαλο τον Φελίπε Μάσα. Ο Βραζιλιάνος δείχνει ότι δεν μπορεί να σταθεί στο ίδιο επίπεδο με τον Αλόνσο, ωστόσο έχει συμβόλαιο για ακόμη μια σεζόν.

" Ο Μάσα θα κάνει τα πάντα για να δείξει ότι είναι άξιος για τη Ferrari και άλλοι οδηγοί με το συμβόλαιο τους να εκπνέει θα θέλουν να δείξουν ότι είναι έτοιμοι να έρθουν στη Ferrari. Ο Χάμιλτον είναι σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς", είπε ο Ντομενικάλι, δίνοντας τη δική του εξήγηση. Ναι, ο Αλόνσο με τον Χάμιλτον θα έκαναν ένα "θανατηφόρο" συνδυασμό αν κρίνουμε από τη συνύπαρξη τους στη McLaren.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ