FORMULA 1

F1 by night

F1 by night
Σουζούκα

Ο Μπέρνι Έκλστοουν σκέφτεται για την επόμενη σεζόν να ξεκινήσουν ορισμένα Grand Prix όταν πέσει ο ήλιος

Σε μία από τις πολλές συνεντεύξεις που παραχώρησε τον τελευταίο καιρό, ο κάτοχος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων σχολίασε ότι θέλει να προσθέσει στο πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς, αγώνες που θα διεξάγονται υπό το φως του φεγγαριού.
Αρκετοί οδηγοί της F1 που έχουν κατακλύσει τη Μελβούρνη ενόψει του πρώτου Grand Prix της χρονιάς αυτό το σαββατοκύριακο, καλωσόρισαν την ιδέα.

Ο επικεφαλής του συνδέσμου των οδηγών (GPDA), ο Αυστραλός Μαρκ Γουέμπερ θεωρεί τους νυχτερινούς αγώνες " απίστευτα καλή ιδέα. Βέβαια πρέπει πρόκειται να γίνουν ορισμένες δοκιμές. Γνωρίζω ότι οι οδηγοί δεν είναι χρήσιμοι σε πολλά πράγματα, αλλά πρέπει να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα. Είμαστε μέρος ενός σόου και θέλουμε να το κάνουμε καλύτερο".

Ο ενθουσιώδης οδηγός της Red Bull πρότεινε να γίνει νύχτα ο αγώνας στην Κουάλα Λουμπούρ, όπου θα επικρατεί δροσιά.

Ο Ρούμπενς Μπαρικέλο ήταν περισσότερο επιφυλακτικός. Ο Βραζιλιάνος οδηγός της Honda επισήμανε ότι " θα ήταν καλό, απλά δεν ξέρω πως θα είναι τα πράγματα στο κόκπιτ. Τρέχουμε με 300 χιλιόμετρα την ώρα, αρκετά γρήγορα. Έχω τρέξει νύχτα με καρτ και είναι ωραία. Θα αρέσει στο κοινό και δεν με ενοχλεί, αρκεί να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας".






TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ