FORMULA 1

Φαρμάκι Ιρβάιν για Χάμιλτον

Φαρμάκι Ιρβάιν για Χάμιλτον
ιρβαιν

Με σκληρά λόγια μίλησε για τον Λιούις Χάμιλτον, ο παλιός οδηγός της Jordan και της Ferrari Έντι Ιρβάιν

Η εμπειριά του Έντι Ιρβάιν στους χώρους της Φόρμουλα 1 είναι δεδομένη και η άποψη του σε θέματα της F1 δεν περνάει απαρατήρητη. Τα λόγια βέβαια του 42χρονου Βρετανού είναι σίγουρο πως δεν θα ικανοποιήσουν τον συμπατριώτη του, Λιούις Χάμιλτον, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγορεί για βεντετισμό και διπροσωπία.
"Η ασέβεια που έδειξε ο Χάμιλτον προς τον Ρον Ντένις ήταν απίστευτη κατά την γνώμη μου. Ο Λιούις παίζει έξυπνο παιχνίδι καθώς μπροστά στις κάμερες δείχνει "καθαρός", όμως η υπεροψία του αρχίζει να φανερώνεται", δήλωσε μεταξύ άλλων ο καυστικός Ιρβάιν.

Τα σκληρά λόγια για τον Χάμιλτον δεν σταμάτησαν εκεί καθώς ο παλιός οδηγός της Ferrari, συνέχισε την φραστική του επίθεση λέγοντας: "Η επιτυχία έχει αρχίσει να τον επηρεάζει και προκαλώ οποιοδήποτε άνθρωπο στο πλανήτη που θα βρισκόταν στην θέση του να μην συμπεριφερόταν έτσι.

Όμως ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε τόσο ο Λιούις, όσο και ο Φερνάντο (Αλόνσο) στην Ουγγαρία ήταν κάτι παραπάνω απο παιδαριώδης. Εγω προσωπικά δεν σέβομαι ανθρώπους που δείχνουν ασέβεια στους διευθυντές τους και ο Χάμιλτον έχει αρχίσει γρήγορα να χάνει την εκτίμηση μου".





Ο Έντι Ιρβάιν αναφέρθηκε και στις κόντρες του ίδιου όταν αγωνιζόταν στην F1 τονίζοντας όμως πως ποτέ δεν έδειξε έλλειψη σεβασμού. "Όταν αγωνιζόμουν είχα κατα καιρούς και εγώ μερικές διαφωνίες με τους Έντι Τζόρνταν, Νίκι Λάουντα και Μπόμπι Ρέιχαλ, όμως ποτέ δεν έδειξα ασέβεια".



Απο τα βέλη του Ιρβάιν δεν γλίτωσε ούτε ο έτερος οδηγός της McLaren, Φερνάντο Αλόνσο, για τον οποίον είπε: "Όσο για τον Αλόνσο, κάποιος που έχει κατακτήσει δύο παγκόσμια πρωταθλήματα θα πρέπει να συμπεριφέρεται πιο έξυπνα".



Σ' ότι αφορά το περιστατικό των δοκιμαστικών της Ουγγαρίας, ο 42χρονος Βρετανός υπογράμμισε: "Το οτι ο Αλόνσο εμπόδισε τον Χάμιλτον στα δοκιμαστικά ήταν ότι πιο ηλίθιο έχω δει μέχρι τώρα και μου θυμίζει το περιστατικό το 1997 στο Χερέθ, όταν εμπόδισα τον Ζακ Βιλνέβ για να ωφεληθεί ο Σουμάχερ. Δεν μπορώ να συγχωρήσω την εξαπάτηση, όμως όταν πρέπει να το κάνεις, πρέπει να προσέχεις τις λεπτομέρειες".


TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ