FORMULA 1

Φέτελ: "Ανόητη η κίνηση του Χάμιλτον"

Φέτελ: "Ανόητη η κίνηση του Χάμιλτον"

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ καταφέρθηκε εναντίον του Λιούις Χάμιλτον για την κίνηση του να τον προσπεράσει κι ενώ βρισκόταν ένα γύρο πίσω.

Τον Λιούις Χάμιλτον θεωρεί υπεύθυνο ο Σεμπάστιαν Φέτελ για την απώλεια της δεύτερης θέσης από τον Τζένσον Μπάτον στο γερμανικό Grand Prix.

Ο Χάμιλτον δεν δέχθηκε να του ρίξει γύρο ο Φέτελ, τον προσπέρασε και τον καθυστέρησε αρκετά, ώστε να μειώσει τη διαφορά ο Μπάτον.

"Αυτό δεν ήταν καλό από την πλευρά του Λιούις. Δεν καταλαβαίνω γιατί αγωνιζόταν εναντίον μας. Αν ήθελε να πάει γρήγορα, έπρεπε να μείνει μακριά και να βρει χώρο για να αναπτύξει ταχύτητα. Ήταν ανόητη η κίνηση του, γιατί βρισκόταν ένα γύρω πίσω", σχολίασε ο Φέτελ που έδειξε στον Χάμιλτον τα συναισθήματα του την ώρα του αγώνα, σηκώνοντας το χέρι του.

Ο Φέτελ πρόσθεσε " αν θέλεις να κινηθείς γρήγορα και δεν έχεις ελπίδα να πάρεις τον αγώνα, πρέπει να σεβαστείς τους άλλους. Είναι κοινή λογική. Δεν περίμενα να επιτεθεί γιατί δεν έβλεπα τον λόγο, εξεπλάγην μπορώ να πω όταν τον είδα δίπλα μου. Νομίζω πως η μάχη με τον Χάμιλτον έδωσε τη θέση μας στον Μπάτον, ο οποίος μπήκε μετά στα πιτ".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ