FORMULA 1

Φέτελ: "Δεν κυνηγάω τον Σουμάχερ"

Φέτελ: "Δεν κυνηγάω τον Σουμάχερ"

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αποφεύγει τις συγκρίσεις με τον Μίκαελ Σουμάχερ. Ο πολυπρωταθλητής δήλωσε ότι ο Φέτελ μπορεί να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ του.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή αυστριακού καναλιού μαζί με τον Κρίστιαν Χόρνερ. Ο νεαρότερος δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κοκκίνησε μέχρι τα αυτιά, όταν του ανέφεραν ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε εκφράσει την άποψη πως μπορεί ο Φέτελ να καταρρίψει το ρεκόρ των επτά παγκόσμιων τίτλων και 91 νικών.

Ο Σουμάχερ δήλωσε ακριβώς "ν αι, μπορεί να το κάνει. Πάντα έλεγα ότι τα ρεκόρ υπάρχουν για να καταρρίπτονται. Γιατί να σκεφτώ διαφορετικά για τα δικά μου;".

Ο Φέτελ απάντησε " αυτά που έχει καταφέρει ο Μίκαελ είναι πολύ περισσότερα από τα δικά μου. Δεν μπορώ να θέσω στόχο τα ρεκόρ του Σουμάχερ".

Ο πανταχού παρών Χέλμουτ Μάρκο δήλωσε στην ίδια εκπομπή πως το μοναδικό παράπονο του από τον Φέτελ ήταν ότι είχε τέσσερις εξόδους στις ελεύθερες δοκιμές (σ.σ. Παρασκευή) μέσα στη σεζόν. " Βέβαια οφείλω να πω ότι πάντοτε κέρδιζε τον αγώνα".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ