FORMULA 1

Φέτελ: "Ευπρόσδεκτος ο Ράικονεν"

Φέτελ: "Ευπρόσδεκτος ο Ράικονεν"

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν θα είχε πρόβλημα να συνυπάρξει με τον Κίμι Ράικονεν στην ίδια ομάδα, κι ενώ ο ιδιοκτήτης της Red Bull έδωσε το ok να αγωνιστούν ελεύθερα ο Φέτελ με τον Μαρκ Γουέμπερ.

Νέες δηλώσεις του Σεμπάστιαν Φέτελ κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με πιθανή συνύπαρξη του με τον Κίμι Ράικονεν στην ίδια ομάδα.

Οι δύο οδηγοί διατηρούν στενή φιλική σχέση, όμως όπως έχει δείξει η ιστορία, εύκολα χαλάνε οι φιλίες στα μηχανοκίνητα σπορ.

" Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο τιμέιτ του. Αν θέλεις να νικήσεις, πρέπει να κερδίσεις τον καθένα. Αλλά αν ήταν ο Κίμι ο τιμέιτ του: Πολύ καλά! Δεν έχουμε πρόβλημα ο ένας με τον άλλον και είμαστε αρκετά ώριμοι για να αντιμετωπίσουμε ακόμα και μια δύσκολη κατάσταση. Είναι πολύ ειλικρινής", τόνισε στη Bild.

Ο Ράικονεν δεν έχει συμβόλαιο με τη Lotus μετά το τέλος της χρονιάς και δεδομένης της κακής σχέσης του Φέτελ με τον Μαρκ Γουέμπερ μετά την υπόθεση "Multi 21" στη Μαλαισία, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Πάντως σε νέο δημοσίευμα της εφημερίδας που φιλοξενεί συχνά πυκνά τον Ντίτριχ Μάτεστσιτς, ο ιδιοκτήτης της Red Bull φέρεται να έδωσε το ok στον Γουέμπερ να αγωνιστεί ελεύθερα με τον Φέτελ τη φετινή σεζόν.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ