FORMULA 1

Φέτελ: "Καμπανάκι το ατύχημα"

Red Bull-Renault driver Sebastian Vettel of Germany drives over gravel during the first practice session of Formula One's Japanese Grand Prix at Suzuka, western Japan on October 7, 2011.    AFP PHOTO / TOSHIFUMI KITAMURA (Photo credit should read TOSHIFUMI KITAMURA/AFP/Getty Images)
Red Bull-Renault driver Sebastian Vettel of Germany drives over gravel during the first practice session of Formula One's Japanese Grand Prix at Suzuka, western Japan on October 7, 2011. AFP PHOTO / TOSHIFUMI KITAMURA (Photo credit should read TOSHIFUMI KITAMURA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ εξέλαβε ως υπενθύμιση το ατύχημα του στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στη Σουζούκα.

Αν κρίνουμε από τον τρόπο που λειτουργεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ, το ατύχημα του στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών θα είναι το τελευταίο λάθος που θα κάνει στη Σουζούκα.

Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής χαρακτήρισε "υπενθύμιση" την έξοδο του σε έναν αγώνα που χρειάζεται να τερματίσει 10ος για να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο.

" Είχα μια καλή υπενθύμιση το πρωί στις δοκιμές ότι δεν πρέπει να ξεκινήσω να σκέφτομαι κάτι άλλο", υποστήριξε ο οδηγός της Red Bull Racing.

Ο Φέτελ που φαίνεται πολύ δυνατός και σε αυτή την πίστα συνέχισε, λέγοντας "νομίζω ότι δεν ήταν μεγάλο λάθος. Ίσως ήταν μια στιγμή που δεν ήμουν 100% "ξύπνιιος" και τα λάθη εδώ πέρα, μπορούν να στοιχίσουν πραγματικά. Βγήκα εκτός πίστας και επιχείρησα να ξαναμπώ, προσπάθησα να ελαττώσω την ταχύτητα στο μονοθέσιο όσο πιο πολύ μπορούσα, αλλά χτύπησα λίγο στον τοίχο".

Μέχρι να επιστρέψει στα πιτ, συμπλήρωσε ότι παρακολούθησε τα υπόλοιπα μονοθέσια να περνούν και ικανοποιήθηκε από την εικόνα.

" Τα μονοθέσια, εξαιτίας των ελαστικών, είναι περισσότερο "ζωντανά" φέτος, οπότε όταν σταμάτησα είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω ορισμένα μονοθέσια και στη Σουζούκα μοιάζουν να είναι περισσότερο "ζωντανά" από ότι ήταν. Ο αγώνας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ