FORMULA 1

Φέτελ, κάν' το όπως ο Κίμι

Φέτελ, κάν' το όπως ο Κίμι

Επικαλούμενος το παράδειγμα του Κίμι Ράικονεν που πήρε τον τίτλο το 2007, χωρίς να είναι το φαβορί, ο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε ότι είναι ακόμα σε θέση να φτάσει στην κορυφή.

Φαίνεται ότι ο Φέτελ δεν... ιδρώνει από το γεγονός ότι πρέπει να καλύψει στους εναπομείναντες τρεις αγώνες τη διαφορά των 14 πόντων από την κορυφή.

" Το μονοθέσιο είναι πολύ ανταγωνιστικό στους τελευταίους αγώνες, πραγματικά δυνατό", είπε ο πιλότος της Red Bull, για να φέρει ως παράδειγμα την περίπτωση του Κίμι Ράικονεν που το 2007 πήρε τον τίτλο, αν και ήταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση

" Αυτό που έγινε το 2007 με τον Κίμι συνέβη για κάποιο λόγο, όταν δεν είχε τύχη να κερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο, όντας 17 πόντους πίσω, αλλά απέδειξε ότι είναι πιθανό.

Έκανε το καλύτερο δυνατόν, νίκησε στους αγώνες που έπρεπε, αλλά πρέπει και οι άλλοι να μην τερματίζουν σε θέσεις τέτοιες που θα σε κάνουν να μην μπορείς να τους ανταγωνιστείς".

Ο Ράικονεν, το 2007, έφτασε στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας πάρει την καρό σημαία έξι φορές σε Αυστραλία, Γαλλία, Βρετανία, Βέλγιο, Κίνα και Βραζιλία.


Αντιθέτως, ο Φέτελ φέτος έχει τρεις νίκες σε Μαλαισία, Βαλένθια και Ιαπωνία, με το πρωτάθλημα να βρίσκεται τρεις στροφές πριν από το τέλος του και με το Γουέμπερ να είναι πρώτος με 220 βαθμούς.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ